Ilość wakatów: 1
Rodzaj umowy: umowa o pracę
Wymiar i tryb pracy: pełen etat, pon-pt, bez podziału na zmiany
Start: od stycznia/lutego
Pakiet relokacyjny: nie
Etapy rekrutacji: 1. rozmowa telefoniczna, 2. rozmowa w siedzibie firmy
Zakres obowiązków
Zarządzanie pracą personelu kuchni.
Planowanie i monitorowanie pracy zespołu.
Ustalanie grafiku dla zespołu.
Nadzór nad utrzymaniem wyznaczonych standardów jakości produktów i usług.
Monitorowanie kosztów, optymalizacja budżetu.
Nadzór nad systemem zamówień.
Nadzór nad przeprowadzaniem inwentaryzacji.
Wymagania
Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w gastronomii.
Doświadczenie w dostarczaniu usług w ramach żywienia zbiorowego.
Znajomość zasad żywienia zbiorowego.
Umiejętności organizacyjne i interpersonalne.
Wysoka kultura osobista.
Umiejętność obsługi komputera oraz pakietu MS Office (szczególnie Word i Excel).
Mile widziane
Wykształcenie w zakresie dietetyki lub technologii żywności.
Znajomość HACCP i przepisów odnoszących się do bezpieczeństwa i jakości żywienia.
Znajomość obsługi programu MAPI.
Prawo jazdy kat. B.
Pracodawca oferuje
Zatrudnienie na preferowany przez kandydata rodzaj umowy (umowa o pracę / umowa B2B / umowa zlecenie).
Wynagrodzenie składające się ze stałej podstawy oraz atrakcyjnej premii.
Samodzielne stanowisko pozwalające na realny rozwój zawodowy.
Podnoszenie kwalifikacji, szkolenia wewnętrzne i zewnętrzne.
Rekrutujemy dla firmy działającej w branży gastronomicznej. Nasz Klient specjalizuje się w usługach dla placówek publicznych i w żywieniu zbiorowym. Jest dostawcą usług gastronomicznych w całej Polsce. Nasz Klient obecnie szuka właściwej osoby, która pokieruje pracą zespołu kuchni w ramach dostarczania usług żywienia zbiorowego na terenie województwa śląskiego.
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami.
Sprawdź podobne oferty pracy