Cukiernik
Nowa
Gastronomia

Cukiernik

Janów Podlaski
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
Dowolna
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

praca w grupie

odpowiedzialność

dobra organizacja pracy

Opis stanowiska

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • przygotowywanie deserów zgodnie z recepturami oraz standardami hotelu
  • odpowiedzialność za utrzymanie najwyższej jakości, smaku i estetyki dań
  • dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • utrzymywanie czystości w miejscu pracy
  • utrzymywanie i przestrzeganie norm sanitarnych, higieny i bezpieczeństwa

 

NASZE WYMAGANIA:

  • Doświadczenie w pracy w kuchni
  • samodzielność i dokładność 
  • dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w zespole
  • Pasja do jedzenia ze znajomością trendów
  • Dbałość o porządek i higienę
  • Umiejętności manualne
  • Dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym, również w weekendy).
  • aktualne badania sanepidowskie

 

TO OFERUJEMY:

  • wynagrodzenie adekwatne do zaangażowania i doświadczenia
  • elastyczny grafik
  • Praca w młodym, zgranym zespole pasjonatów gastronomii i hotelarstwa
  • Praca w przyjaznej atmosferze
  • Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych
  • Zniżki w hotelach Arche w całej Polsce
  • zniżki pracownicze na usługi w hotelu
  • posiłki pracownicze