Twoje zadania:
aktualizacja i weryfikacja dokumentacji HACCP/GMP/GHP dla sklepów,
wizyty w sklepach,
prowadzenie szkoleń dla pracowników,
opracowywanie materiałów szkoleniowych,
redagowanie dokumentów dla nowych procesów,
analiza pism z Inspekcji i redagowanie odpowiedzi,
nadzór nad audytami dostawców, badaniami produktów,
współpraca z firmami zewnętrznymi – audyty, badania, DDD, Jednostka Certyfikująca BIO itp.,
prowadzenie zestawień, podsumowań, przygotowywanie prezentacji,
praca w narzędziu informatycznym TBQ – zarządzanie audytami i badaniami, audyty w sklepach – wizyty towarzyszące z audytorami.
Nasze wymagania:
praktyczna znajomość systemu HACCP/GMP/GHP,
znajomość prawa żywnościowego,
doświadczenie w branży spożywczej,
umiejętność pracy w Microsoft Office – Excel, Power Point – zestawienia, analizy, prezentacje,
umiejętność analizy danych,
wykształcenie wyższe z zakresu - technologia żywności, żywienie człowieka
dobra znajomość j. angielskiego,
zaświadczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych,
prawo jazdy kat. B.
Mamy dla Ciebie:
zatrudnienie w oparciu o umowę na zastępstwo (na okres ok. 6 miesięcy)
pracę w modelu hybrydowy,
dużą samodzielność w realizowanych zadaniach oraz możliwość kreowania i wdrażania nowych rozwiązań,
wsparcie zespołu i poczucie, że wszyscy gramy do jednej bramki :),
działanie w duchu wartości : prosto, razem, odważnie i z pasją, brzmi dobrze? Chętnie pokażemy Ci je realizujemy w codziennej pracy,
ścieżkę kariery, którą możesz samodzielnie kształtować,
dobrze skomunikowane miejsce pracy (Galeria Wileńska),
zniżkę na zakupy w Carrefour od pierwszego dnia pracy,
wsparcie, jakiego potrzebujesz: prywatną opiekę medyczną (pakiet badań i konsultacji finansowany przez pracodawcę), ubezpieczenia na życie, wyprawki dla dzieci, bony świąteczne, kartę MultiSport, świadczenia socjalne.
Rekomendowane oferty