Oferty
Junior Manager/ Zastępca Kierownika Restauracji
HoReCa

Junior Manager/ Zastępca Kierownika Restauracji

Katowice
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Staż/Junior
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

gastronomia

Opis stanowiska

O nas 

Charlie Food & Friends to marka sieci restauracji założona w 2010 roku przez dwóch braci: Marka i Jana Rogala. Oprócz więzów krwi łączy nas pasja do życia pełnego podróży, energetyzującej muzyki, dobrej kuchni i pozytywnych ludzi. 

Mamy ambitne plany rozwoju. Dlatego awansowaliśmy wiele osób w naszych strukturach. W związku z tym potrzebujemy uzupełnić nasze szeregi w ludzi pełnych dobrej energii, którzy chcą się rozwijać w skalującej się organizacji. 

W chwili obecnej poszukujemy Junior Managera / Młodszego Kierownika Zmiany / Zastępcy Kierownika Restauracji do naszej restauracji w Katowicach. 

 

Twój zakres obowiązków: 

Budowanie pozytywnej relacji z gośćmi restauracji, tworzenie przyjaznego klimatu w restauracji;  

Odpowiedzialność za profesjonalną obsługę klientów zgodną ze standardami oraz o sugestywną sprzedaż - dbanie o doświadczenie "friends" klienta;  

Odpowiedzialność za dzienne otwarcie restauracji i zgodność ekspozycji produktu (bufetu) z wytycznymi; 

Odpowiedzialność za dzienne zamknięcie restauracji;  

Budowanie i motywowanie zespołu, organizacja bieżącej rekrutacji, szkolenia pracowników; 

Utrzymywanie na ustalonym poziomie wskaźników efektywności biznesowej (COGS, COL, COO); 

Utrzymywanie czystości i porządku w restauracji, fachowa obsługa urządzeń gastronomicznych i banie o poprawną eksploatację sprzętu;  

Kontakt z dyrekcją centrum handlowego i reagowanie w sytuacjach nadzwyczajnych; 

Obsługa administracyjna związana z zamknięciem dnia, miesiąca, odpowiedzialność za obieg gotówki (stan, konwoje, rozliczanie, dokumenty kasowe); 

Generowanie dokumentów kadrowych oraz rejestrowanie w systemie i wprowadzanie dokumentów handlowych, kadrowych, księgowych; 

Wykonywanie zamówień na materiały i towary (współpraca z kuchnią); 

Tworzenie i egzekucja wykonania grafików, monitoring i akceptacja czasu pracy;  

Realizacja zaleceń audytorów HACCP oraz Controllingu; 

Odpowiedzialność za stany magazynowe (poprawne przyjęcia i przechowywanie, zgodność z zamówieniami, zapewnienie płynności towarowej, współpraca z Szefem Kuchni, minimalizacja strat); 

 

Nasze wymagania: 

Pozytywna energia i chęć podejmowania nowych wyzwań; 

Umiejętność budowania relacji (pracownicy, goście restauracji); 

Ukierunkowanie na osiąganie celów; 

Aktualna książeczka sanepid; 

Bardzo dobra organizacja czasu i pracy; 

Dobra znajomość pakietu MS office, głównie Excel; 

Min.1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku. 

 

Co oferujemy: 

Atrakcyjne wynagrodzenie; 

System premiowy; 

Stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o Umowę o Pracę / Umowę Zlecenie / Kontrakt;  

Możliwość rozwoju zawodowego; 

Szeroki pakiet socjalny (Karta Multisport, posiłki pracownicze). 

 

Prosimy o dodanie Klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn.29.08.97.roku o Ochronie Danych osobowych Dz.Ust.nr.133 poz.883.  

Sprawdź podobne oferty pracy

Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną

Nowa
4 500 - 5 500 pln
Fabryka Norblina
Warszawa
zaangażowanie
uczciwość
Nowa

Barista / Baristka

Nowa
3 000 - 6 000 pln
CAFFE GRANO Sp. z o.o.
Warszawa
branża gastronomiczna
Nowa

Kucharz a'la carte

Nowa
42 pln
DoubleTree by Hilton Wrocław
Wrocław
HACCP
pieczenie
estetyka
Nowa

Kucharz

Nowa
KMM Gastronomia sp. z o.o.
Opole
dyspozycyjność
KSIĄŻECZKA SAN-EPID
zaangażowanie
Nowa

Pomoc kuchenna

Nowa
4 500 - 5 500 pln
Chochla
Gdańsk
gastronomia
branża gastronomiczna
Nowa