Oferty
Manager
Nowa
Gastronomia

Manager

5 500 - 7 500 PLNNetto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
B2B
Tryb pracy
Praca hybrydowa

Wymagane umiejętności

branża gastronomiczna

gastronomia

prawo jazdy kat. B

książeczka sanepidowska

Mile widziane

customer service

budżetowanie

B2B

organizacja eventów

sprzedaż

Opis stanowiska

Twój zakres obowiązków

  • Przestrzeganie oraz egzekwowanie przyjętych procedur Chochli
  • Wspieranie, motywowanie i zarządzanie Zespołem - szukamy lidera z prawdziwego zdarzenia
  • Nadzorowanie oraz realizacja planów sprzedażowych restauracji - umiejętność raportowania oraz proaktywnego działania
  • Raportowanie wyników finansowych opartych na przyjętym modelu
  • Budowanie i rozwijanie Zespołu - prowadzenie rekrutacji oraz szkoleń
  • Opieka nad salą sprzedaży
  • Czerpanie radości ze współpracy z nami.


Nasze wymagania

  • Minimum roczne doświadczenia w zarządzaniu zespołem na stanowisku Kierownika w gastronomii
  • Pozytywną energię, inicjatywę, zapał i entuzjazm w działaniu
  • Komunikatywności i swobodę w pracy z klientem
  • Zdolności komunikacyjne i umiejętność budowania pozytywnych relacji w zespole.
  • Chęć do szkolenia i rozwoju zawodowego.
  • Umiejętność skutecznego zarządzania zespołem w dynamicznym środowisku.
  • Energia, zaangażowanie oraz pozytywne nastawienie do pracy i gości restauracji.
  • Dobrą organizację pracy, umiejętność ustalania priorytetów, terminowość
  • Zdolność pracy na cyfrach i wskaźnikach, w szczególności z użyciem arkusza excel


To oferujemy

  • fajną i przyjemną pracę (choć wymagającą), wydaje się nam (na pewno), pozytywnymi ludźmi (starszymi i młodszymi),
  • stabilne zatrudnienie (działamy na rynku ponad 9 lat),
  • kontakt z wieloma fantastycznymi ludźmi (mamy naprawdę znakomitych gości),
  • konkurencyjne wynagrodzenie
  • Wyzwania oraz możliwość rozwoju zawodowego w profesjonalnym i przyjaznym środowisku.
  • system premiowy uzależniony od rezultatów, mogący znacżąco zwiększyć miesięczne zarobki ,
  • pakiet medyczny,
  • udział w ciekawych wydarzeniach i akcjach,
  • udział w Festiwalach w tym m.in. Open'er,
  • dodatkowe szkolenia i kursy.


Informacje o firmie

  • Chochla to pierwsza zupiarnia w Trójmieście i na rynku gastronomiczny działamy już od niemal 9 lat. Dzięki naszym trzem lokalom możemy skutecznie przeprowadzać zupową rewolucję. Bycie pionierem to nie wszystko. Oprócz tego jesteśmy najwięksi i najpopularniejsi w regionie.
  • Nasze hasło "codziennie próbuj nowej zupy" to nie typowy chwyt marketingowy, a nasz znak rozpoznawczy. Chętni bez problemu mogą uatrakcyjnić swoją dietę, próbując każdego dnia nowych smaków. Od początku naszego działania przygotowaliśmy już niemal 800 niepowtarzających się zup.
  • Jesteśmy eko, wszystkie nasze opakowania na wynos są w pełni biodegradowalne, utrzymujemy najwyższą jakość naszych zup, dbając by produkty, z których je przygotowujemy miały jak najlepszy, wyłącznie naturalny skład. Jesteśmy najzdrowszym fast foodem, który wyznaje wyłącznie zasadę slow food - nie czekasz na zupę, tę w kilka sekund od zamówienia dostajesz świeżą i gorącą. W ofercie mamy także znakomitą świeżo mieloną kawę, naturalne soki, autorskie lemoniady i napary oraz niezwykle pyszne desery.
  • Hej, psiaki też są u nas mile widziane. Zapraszamy na chill, złapanie oddechu, i zdrowe jedzonko.
tutlo_banner_hero

Poćwicz angielski przed rozmową rekrutacyjną

Odbierz 3 bezpłatne lekcje
5 500 - 7 500 PLN

Netto miesięcznie - B2B

Rekomendowane oferty

Kucharz w 5* hotelu w Karkonoszach z możliwością zakwaterowania

Nowa
Platinum Mountain Hotel&SPA
Szklarska Poręba
książeczka sanepidowska
umiejętność pracy pod presją czasu
dobra organizacja pracy
Nowa

Kucharz/ka na sezon letni

Nowa
GRH Group
Nantes
język francuski
gastronomia
Nowa

Cukiernik

Nowa
Chata Polska
Poznań
pieczenie
cukiernictwo
zdolności manualne
Nowa

Poprowadź swój biznes | Punkt Gastronomiczny | Lotnisko Chopina

Nowa
Lagardere Travel Retail
Warszawa
manager
gastronomia
obsługa kasy fiskalnej
Nowa

Pomoc kuchenna

Nowa
Rekeep Polska
Oświęcim
branża gastronomiczna
dyspozycyjność
książeczka sanepidowska
Nowa