Oferty
Szef Cukierni - Fabryka Norblina
Gastronomia

Szef Cukierni - Fabryka Norblina

Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
Dowolna
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

kreatywność i pasja

odpowiedzialność

zaangażowanie

Opis stanowiska

Friendly offer

Poszukujemy Szefa Cukierni! 🍰


Lubisz tworzyć słodkie arcydzieła? Masz doświadczenie w pełnym zakresie cukiernictwa? Dołącz do naszego zespołu i rozwijaj swoją pasję w nowoczesnej cukierni!


Kogo szukamy?

Szukamy osoby z doświadczeniem w pełnym zakresie cukiernictwa, która nie boi się wyzwań i ma zapał do kreowania nowych smaków. Twoje umiejętności pozwolą Ci zarządzać produkcją, dbać o wysoką jakość wyrobów i inspirować nasz zespół do działania.


Wymagania:

  • Odpowiedzialność za nadzór nad produkcją cukierniczą oraz zamówień cateringowych
  • Doświadczenie w pracy na stanowisku cukiernika (mile widziane doświadczenie w roli szefa),
  • Znajomość różnych technik cukierniczych,
  • Umiejętność zarządzania zespołem,
  • Kreatywność i pasja do cukiernictwa,
  • Gotowość do pracy na pełny etat (zlecenie lub B2B).


Oferujemy:

  • Wynagrodzenie: 7-8 tys. zł netto (na rękę),
  • Stabilne warunki współpracy: umowa zlecenie lub B2B – wybór należy do Ciebie,
  • Przyjazną atmosferę pracy w profesjonalnym zespole.


Serdecznie zachęcamy do aplikowania CV 😊

tutlo_banner_hero

Poćwicz angielski przed rozmową rekrutacyjną

Odbierz 3 bezpłatne lekcje

Rekomendowane oferty

Szef Cukierni - Fabryka Norblina

Nowa
Chocobon
Warszawa
kreatywność i pasja
odpowiedzialność
zaangażowanie
Nowa

Cukiernik

Nowa
Chata Polska
Poznań
pieczenie
cukiernictwo
zdolności manualne
Nowa

KELNER, BARMAN multitap restauracja Gliwice

Nowa
4 670 PLN
DCbiz Daniel Ciszczonik
Gliwice
obsługa gości
praca z ludźmi
Nowa

Poprowadź swój biznes | kawiarnia COSTA COFFEE | Warszawa

Nowa
Costa Coffee
Warszawa
sprzedaż
obsługa klienta
książeczka sanepidowska
Nowa

Szef / Szefowa Zmiany Kuchni - Hotel Mikołajki Lesure&SPA 5*

Nowa
Destigo Hotels
Mikołajki
HACCP
zarządzanie zespołem
książeczka sanepidowska
Nowa