• Oferty
  • Wszystkie ofertyGliwiceHoReCaGastronomiaBEER MANAGER, BAR MANAGER multitap/restauracja Gliwice
    BEER MANAGER, BAR MANAGER multitap/restauracja Gliwice
    Nowa
    HoReCa
    DCbiz Daniel Ciszczonik

    BEER MANAGER, BAR MANAGER multitap/restauracja Gliwice

    Gliwice
    1 267 - 1 648 USDBrutto miesięcznie - UZ
    1 267 - 1 648 USDBrutto miesięcznie - UoP
    Rodzaj pracy
    Pełny etat
    Doświadczenie
    Specjalista/Mid
    Forma zatrudnienia
    UZ, UoP
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    znajomość piw kraftowych

    umiejętność obsługi gości

    Mile widziane

    przygotowywanie drinków

    Opis stanowiska

    Friendly offer

    "Dobry Zbeer - piwo kratowe i kuchnia meksykańska" poszukuje pracownika na stanowisko: Beer Manager


    W zakres Twoich obowiązków będzie wchodziła obsługa gości naszego multitapu/restauracji oraz dbanie o zaopatrzenie lokalu w najlepsze piwa.


    Szukamy osoby posiadającej dużej wiedzy z zakresu piw kraftowych. Fajnie jeśli będziesz posiadał jakąś wiedzę na temat drinków (przynajmniej podstawową), żeby umieć przygotować proste drinki i przeszkolić inne osoby.


    Nie mniej ważne to, żebyś chciał(a) pracować i żebyś nie bał(a) się nowych obowiązków. 

    Uważamy, że "chcieć to móc", dlatego pokaż nam że chcesz! Całą resztę Ci umożliwimy! :)


    Co oferujemy?

    • możliwość pracy zmianowej (w pełnym lub niepełnym wymiarze godzin)
    • zgrany zespół, chętnie współpracujący ze sobą
    • zniżki na jedzenie oraz napoje
    • uczciwe wynagrodzenie za uczciwą pracę
    • możliwość zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę/zlecenie lub B2B


    Oczekujemy:

    • znajomosci rynku piw rzemieślniczych, win oraz mocniejszych alkoholi
    • umiejętności rozmowy z gośćmi restauracji
    • chęci do pracy i zaangażowania!
    • pogodne usposobienie oraz wysoka kultura osobista,
    • gotowość do pracy w systemie zmianowym (w tym w weekendy i święta),
    • uczciwość, lojalność i odpowiedzialności (jesteś częścią zespołu, Twoja praca ma wpływ na innych członków zespołu oraz naszych gości!)
    • braku nałogów



    Praca skierowana jest przede wszystkim do osób chcących pracować w wymiarze pełnego etatu.


    Czegoś nie wiesz? Nie umiesz? Nie ma problemu! Wszystkiego Cię nauczymy! 


    Przed rozpoczęciem pracy przeszkolimy, a po wstępnym szkoleniu powoli będziesz wdrażany do samodzielnej pracy, w tempie dostosowanym do Ciebie.


    Dajemy Ci marchewkę, pokazujemy co i w jaki sposób z nią zrobić. Reszta jest w Twoich rękach. I tak, słusznie podejrzewasz - nie zawsze będzie różowo. Na początku będzie ciężko (zdobywanie nowej wiedzy/umiejętności, poznawanie nowych obowiązków).

    Tego możesz być pewien, ale póżniej staniesz pewnie na swoim stanowisku pracy i Ty tu będziesz rządził! ;) 


    Chcesz wiedzieć więcej, wyślij swoje CV w formacie PDF. Innych formatów nie przyjmujemy!


    Nie odpowiadamy na pytania zadane drogą mailową, skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.

    Wszystkie ofertyGliwiceHoReCaGastronomiaBEER MANAGER, BAR MANAGER multitap/restauracja Gliwice
    1 267 - 1 648 USD

    Umowa zlecenia

    1 267 - 1 648 USD

    Umowa o pracę

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Obsługa Klienta

    Nowa
    7 - 8 usd
    FitCake Warszawa Bemowo
    Warszawa
    obsługa klienta
    Nowa

    Barista - Pracownik Kawiarni

    Nowa
    Costa Coffee
    Warszawa
    obsługa klienta
    komunikatywność
    Nowa

    Kucharz

    Nowa
    2 028 - 3 043 usd
    Bartosz Nowak PHU Bartosz Nowak
    Rewa
    kreatywność
    Nowa

    Kucharz/młodszykucharz

    Nowa
    1 014 - 1 775 usd
    Black Cat Burgers
    Warszawa
    pomysłowość
    skuteczna komunikacja
    odpowiedzialność
    Nowa

    Kucharz restauracji pracowniczej

    Nowa
    Hotel InterContinental Warszawa
    Warszawa
    dobra organizacja pracy
    elastyczność
    odpowiedzialność
    Nowa