F&B Manager / Manager Gastronomii

13 000 - 15 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
Gastronomia

F&B Manager / Manager Gastronomii

Gastronomia

Centrum, Poznań

Devire

Pełny etat
UoP
Starszy specjalista / Senior
Praca stacjonarna
13 000 - 15 000 PLN
Brutto miesięcznie - UoP

Wymagane umiejętności

kontrola kosztów
zarządzanie restauracją

Znajomość języków

Angielski: C1

Mile widziane

zarządzanie magazynem
Negocjacje z dostawcami

Opis stanowiska

Twoja przyszła firma

Dla naszego Klienta, jednego z lokali gastronomicznych zlokalizowanych w centrum Poznania, poszukujemy obecnie Managera Gastronomii.


Widełki wynagrodzenia zostały przybliżone na podstawie Raportu Płacowego Devire na 2025 rok.


Oczekiwania

  • Doświadczenie w zarządzaniu restauracją fine dining lub w strukturach hotelowych

  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego na poziomie B2/C1

  • Umiejętność kalkulacji, kontroli kosztów oraz sprawnego zarządzania gospodarką magazynową

  • Praktyka w zakresie współpracy i negocjacji z dostawcami

  • Doświadczenie w rekrutacji, motywowaniu i rozwoju zespołu – rozwinięte umiejętności przywódcze

  • Doskonałe zdolności organizacyjne i komunikacyjne

  • Silna orientacja na gościa – umiejętność budowania relacji, wysoka kultura osobista, empatia oraz dbałość o najwyższy standard obsługi


Obowiązki

  • Operacyjne i organizacyjne zarządzanie zespołem gastronomii

  • Tworzenie atmosfery gościnności oraz dbanie o najwyższy standard obsługi – troska zarówno o doświadczenie gości, jak i satysfakcję pracowników

  • Kontrola przestrzegania obowiązujących norm prawnych oraz zasad sanitarnych

  • Reprezentowanie restauracji i baru w zgodzie ze standardami marki

  • Zarządzanie personelem w oparciu o przepisy Kodeksu Pracy oraz rozwijanie kompetencji członków zespołu

  • Odpowiedzialność za budżet gastronomii – analiza rentowności poszczególnych działów, monitorowanie sprzedaży i kosztów operacyjnych

  • Współtworzenie budżetu oraz kontrola kosztów związanych z personelem, surowcami i stratami; inicjowanie działań wspierających wzrost sprzedaży oraz optymalizację procesów

Oferta

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę lub możliwość współpracy w modelu B2B

  • Atrakcyjny pakiet benefitów oraz system premiowy

  • Perspektywa rozwoju zawodowego w renomowanym miejscu o prestiżowej lokalizacji

  • Realny wpływ na rozwój zespołu oraz kształtowanie standardów obsługi

Wymagane umiejętności

kontrola kosztów
zarządzanie restauracją

Znajomość języków

Angielski: C1

Mile widziane

zarządzanie magazynem
Negocjacje z dostawcami

Lokalizacja biura

Oferta dodana: 01.12.2025

F&B Manager / Manager Gastronomii

13 000 - 15 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
Podsumowanie oferty

F&B Manager / Manager Gastronomii

Centrum, Poznań

Devire

13 000 - 15 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
Aplikując zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Informujemy, że administratorem danych jest Devire Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, al. Jerzolimskie 56C (dalej jako "administrator"). Masz... WięcejThis site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.