F&B Manager / Manager Gastronomii
Centrum, Poznań
Devire
Twoja przyszła firma
Dla naszego Klienta, jednego z lokali gastronomicznych zlokalizowanych w centrum Poznania, poszukujemy obecnie Managera Gastronomii.
Widełki wynagrodzenia zostały przybliżone na podstawie Raportu Płacowego Devire na 2025 rok.
Oczekiwania
Doświadczenie w zarządzaniu restauracją fine dining lub w strukturach hotelowych
Bardzo dobra znajomość języka angielskiego na poziomie B2/C1
Umiejętność kalkulacji, kontroli kosztów oraz sprawnego zarządzania gospodarką magazynową
Praktyka w zakresie współpracy i negocjacji z dostawcami
Doświadczenie w rekrutacji, motywowaniu i rozwoju zespołu – rozwinięte umiejętności przywódcze
Doskonałe zdolności organizacyjne i komunikacyjne
Silna orientacja na gościa – umiejętność budowania relacji, wysoka kultura osobista, empatia oraz dbałość o najwyższy standard obsługi
Obowiązki
Operacyjne i organizacyjne zarządzanie zespołem gastronomii
Tworzenie atmosfery gościnności oraz dbanie o najwyższy standard obsługi – troska zarówno o doświadczenie gości, jak i satysfakcję pracowników
Kontrola przestrzegania obowiązujących norm prawnych oraz zasad sanitarnych
Reprezentowanie restauracji i baru w zgodzie ze standardami marki
Zarządzanie personelem w oparciu o przepisy Kodeksu Pracy oraz rozwijanie kompetencji członków zespołu
Odpowiedzialność za budżet gastronomii – analiza rentowności poszczególnych działów, monitorowanie sprzedaży i kosztów operacyjnych
Współtworzenie budżetu oraz kontrola kosztów związanych z personelem, surowcami i stratami; inicjowanie działań wspierających wzrost sprzedaży oraz optymalizację procesów
Oferta
Stabilne zatrudnienie w oparciu o Umowę o Pracę lub możliwość współpracy w modelu B2B
Atrakcyjny pakiet benefitów oraz system premiowy
Perspektywa rozwoju zawodowego w renomowanym miejscu o prestiżowej lokalizacji
Realny wpływ na rozwój zespołu oraz kształtowanie standardów obsługi
F&B Manager / Manager Gastronomii
F&B Manager / Manager Gastronomii
Centrum, Poznań
Devire