Kucharz pory Nocnej

Kucharz pory Nocnej

Gastronomia

Emilii Plater 49, Warszawa

Hotel InterContinental Warszawa

Pełny etat
UZ, UoP
Staż / Junior
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

gastronomia
kucharz
książeczka sanepidowska
język angielski

Opis stanowiska

Twój zakres obowiązków

  • Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości
  • Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób profesjonalny dla gości i współpracowników


Nasze wymagania

  • Gotowość do pracy w porzej nocnej (22:30-7:00),
  • Zdolność do pracy pełnej wyzwań i wysokich oczekiwań,
  • Dyspozycyjność, samodzielność i dobra organizacja pracy
  • Wysoka kultura osobista,
  • Umiejętność pracy zespołowej,
  • Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Odpowiedzialność za powierzone zadania, umiejętność pracy pod presją czasu
  • Wysoka kultura osobista
  • Umiejętność dbania o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
  • Chęć rozwoju, nauki i zdobywania doświadczenia
  • Znajomość języka polskiego i angielskiego w stopniu komunikatywnym


To oferujemy

  • Codziennie czysty uniform
  • Pracę na wysokiej jakości sezonowych produktach
  • Współtworzenie menu
  • Nowoczesny sprzęt gastronomniczy
  • Stała pomoc zespołu stewardingu w utrzymywaniu czystości na kuchni
  • W pełni dofinansowana opieka medyczna i dofinansowanie zajęć sportowych
  • Zniżki sieciowe w ponad 100 krajach na całym świecie
  • Posiłki
  • Bony świąteczne i prezenty
  • Parking pracowniczy w atrakycjnej kwocie
  • Integracje i szkolenia pracownicze
Oferta dodana: 16.08.2025
Lokalizacja biura
REKLAMA: RocketJobs poleca