Młodszy Technolog
Miejsce pracy: Skórcz
Zadania na stanowisku:
- praca nad opracowywaniem i wdrażaniem nowych wyrobów oraz doskonalenie produktów już istniejących, przeprowadzanie testów produkcyjnych,
- analiza efektywności oraz optymalizacja parametrów procesu produkcyjnego pod kątem jakości produktu, wydajności procesu i stabilizacji kosztów wytwarzania,
- identyfikacja i eliminacja problemów w procesie produkcyjnym,
- testowanie i dobór surowców, półproduktów oraz materiałów,
- przygotowywanie dokumentacji jakościowo - produkcyjnej dla wdrażanych produktów;
Zapraszamy, jeśli:
- posiadasz kilkuletnie doświadczenie w pracy na stanowisku Technologa, Kontrolera Jakości w branży spożywczej (3-5 lat),
- masz wykształcenie wyższe (Technologia Żywności, Chemia Żywności lub pokrewne),
- wykazujesz się znajomością środowiska MS Office,
- jesteś kreatywną osobą, dobrze radzisz sobie w dynamicznym środowisku,
- wykazujesz się umiejętnością pracy w zespole i sumiennością w wykonywaniu działań operacyjnych,
- posiadasz aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne bądź wykazujesz gotowość do ich wykonania,
- posługujesz się językiem angielskim w stopniu komunikatywnym (mile widziane),
Możemy Ci zaoferować:
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- kompleksowy program wdrożeniowy,
- możliwość skorzystania z oferty benefitów, m.in. platformy kafeteryjnej, karty MultiSport, pakietu prywatnej opieki medycznej, grupowego ubezpieczenia na życie, dofinansowania do wypoczynku i in.
- możliwość przystąpienia do PPE.
Zapraszamy także osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności.
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.