Twój zakres obowiązków:
· Wdrażanie Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) oraz systemu HACCP na obiektach (kuchniach)
· Pomoc w przygotowywaniu obiektów do odbiorów przez Państwową Inspekcję Sanitarną (technologia, warunki sanitarne i bezpieczeństwa żywności w oparciu obowiązujące przepisy, dokumentacja)
· Nadzór nad dokumentacją GHP, GMP oraz systemu HACCP
· Podejmowanie działań korygujących w przypadku wykrycia nieprawidłowości oraz podejmowanie kroków przeciwdziałających powstawaniu nieprawidłowości – bezpośrednia pomoc na obiekcie
· Przygotowywanie, korygowanie i wprowadzanie procedur i instrukcji (GHP, GMP, HACCP)
· Przeprowadzanie szkoleń z zakresu zasad GHP, GMP, systemu HACCP, prawa żywnościowego
· Przeprowadzanie kontroli sanitarno-higienicznych na obiektach
Nasze wymagania:
· Wykształcenie wyższe kierunkowe
· Znajomość zasad systemów HACCP, GHP, GMP
· Znajomość przepisów sanitarno-higienicznych podczas produkcji
· Komunikatywność
· Czynne prawo jazdy kategorii B
· Dyspozycyjność - gotowość do częstych podróży służbowych
To oferujemy:
· Umowę o pracę
· Pracę w dużej i rozwojowej organizacji
· Samodzielne i odpowiedzialne stanowisko pracy
· Możliwość rozwoju zawodowego
· Współpracę z ekspertami w swojej dziedzinie
· Możliwość przystąpienia do ubezpieczenia medycznego oraz programu MultiSport
Sprawdź podobne oferty pracy