pracownik ds. nadzoru i zaopatrzenia
Nowa
Gastronomia

pracownik ds. nadzoru i zaopatrzenia

Łódź
Rodzaj pracy
Niepełny etat
Doświadczenie
Staż/Junior
Forma zatrudnienia
UZ
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

zarządzanie czasem

odpowiedzialność

samodyscyplina

Odporność na stres

łatwość w realizowaniu zadań

Opis stanowiska

DO OBOWIĄZKÓW kandydata będzie należało zajmowanie się bieżącymi sprawami w ciągu dnia:


- zaopatrzenie klubu - kontakt z dostawcami,


-wpłaty utargów,


-nadzór nad personelem sprzątającym,


- bieżąca inwentaryzacja,


- sprawy techniczne (mniejsze usterki samodzielnie, większe - kontakt z fachowcami)


- sprawy administracyjne


- wysyłka dokumentów, wprowadzanie faktur zakupowych, odbiór korespondencji firmowej


-kontrole mieszkania służbowego


WYMAGANIA:


- prawo jazdy kat. B + własny samochód,


- rzetelność,


- umiejętność działania pod presją czasu,


- umiejętności "złotej rączki",


- mile widziane doświadczenie w gastronomii;


-dyspozycyjność telefoniczną w sprawie nagłych awarii


-preferowane osoby powyżej 25 r.ż.


OFERUJEMY:


- pracę od pon-pt elastyczne godziny pracy

( praca na mniej więcej pół etatu - około 4-5 h dziennie)


- wynagrodzenie w formie tygodniówek,


- 3400 zł na rękę ( miesięcznie )


- rozliczenia za każdy przejazd na zasadzie kilometrówki,


- umowę zlecenie z ubezpieczeniem,


- laptop oraz telefon służbowy,



Zainteresowane osoby proszone są o przesłanie CV za pośrednictwem portalu

Rekomendowane oferty

Manager Restauracji 1313

Nowa
A&A HOLDING
Niemodlin
zarządzanie zespołem
organizacja pracy
doświadczenie w gastronomii
Nowa