Dyrektor Zakładu (Przetwórstwo mięsa)

Gastronomia

Dyrektor Zakładu (Przetwórstwo mięsa)

Gastronomia

Handlowa 5, Białystok

Kuchnia Vikinga

Pełny etat
Dowolna
Manager / C-level
Praca w pełni zdalna

Wymagane umiejętności

ERP
gastronomia
zarządzanie zespołem
Microsoft Office Excel
Microsoft Power BI

Znajomość języków

Polski: C2

Opis stanowiska

Dołącz do Kuchni Vikinga – największego dostawcy dań gotowych w Polsce.

 

Poszukujemy doświadczonego i zaangażowanego Dyrektora Zakładu, który obejmie kompleksowy nadzór nad działalnością produkcyjną zakładzie przetwórstwa mięsa. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za efektywne zarządzanie produkcją, zespołem i kosztami, przy jednoczesnym zapewnieniu zgodności z normami jakości i bezpieczeństwa.

 

Jeśli posiadasz praktyczne doświadczenie w produkcji i przetwórstwie mięsa, lubisz pracować na liczbach oraz potrafisz skutecznie prowadzić zespół w systemie zmianowym i realizować ambitne cele biznesowe- ta rola jest właśnie dla Ciebie.




side_image


Twój zakres obowiązków:

  • Nadzór nad całością działalności zakładu produkcyjnego, w tym infrastrukturą, kosztami produkcji i kosztami okołoprodukcyjnymi,

  • Organizacja i koordynacja pracy podległych działów produkcyjnych i wspierających,

  • Kierowanie zespołem kierowników oraz pracowników produkcyjnych (rekrutacja, szkolenie, ocena efektywności, motywowanie),

  • Monitorowanie i analiza wskaźników efektywności (KPI), wdrażanie działań korygujących,

  • Zapewnienie zgodności procesów z normami HACCP, GMP, GHP oraz przepisami sanitarno-weterynaryjnymi,

  • Optymalizacja kosztów produkcji i logistyki,

  • Inicjowanie oraz nadzór nad opracowywaniem nowych receptur produktów mięsnych,

  • Współpraca z technologami żywności oraz działem R&D w zakresie rozwoju produktów i innowacji technologicznych,

  • Udział w opracowywaniu i realizacji strategii rozwoju zakładu,

  • Zapewnienie prawidłowego prowadzenia dokumentacji produkcyjnej, jakościowej, sanitarnej i kadrowej,

  • Udział w audytach wewnętrznych i zewnętrznych, reprezentowanie zakładu przed instytucjami kontrolnymi (Sanepid, Inspekcja Weterynaryjna itp.)

  • Odpowiedzialność za przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ w zakładzie.




side_image


Nasze wymagania:

  • Minimum 5 lat doświadczenia zawodowego w przemyśle mięsnym, w tym co najmniej 2 lat na stanowisku kierowniczym lub dyrektorskim,

  • Wykształcenie wyższe, preferowane kierunki: zarządzanie i inżynieria produkcji, technologia żywności, towaroznawstwo lub pokrewne - mile widziane, 

  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem liczącym min. 100 osób w systemie pracy zmianowej,

  • Doświadczenie w prowadzeniu projektów optymalizacyjnych i odpowiedzialność za całość działalności zakładu,

  • Znajomość systemów ERP – warunek konieczny,

  • Bardzo dobra znajomość MS Excel i Power BI.

 




side_image


To oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności,

  • Kompleksowe wsparcie relokacyjne, w tym pomoc w znalezieniu mieszkania, organizacji przeprowadzki oraz adaptacji w nowym miejscu,

  • Realny wpływ na rozwój lidera rynku – będziesz mieć przestrzeń do wdrażania innowacyjnych rozwiązań w organizacji, która rośnie szybko i działa odważnie,

  • Bogaty pakiet benefitów, w tym: dofinansowanie do prywatnej opieki medycznej, ubezpieczenia, świadczenia ZFŚS oraz karty Medicover Sport,

  • Sport i integracja – bilety na mecze reprezentacji (bo wspieramy kadrę), firmowa drużyna sportowa (grająca na boiskach treningowych Jagielloni Białystok), wiele firmowych wydarzeń i letnich spotkań przy wspólnym stole,

  • Relaks i komfort – dostęp do firmowych ośrodków wypoczynkowych,

  • Zniżki na catering dietetyczny.


Benefits:

Prywatna opieka medyczna


Karta Medicover sport


Rozwój


Ubezpieczenie grupowe


Zniżka na catering


Imprezy firmowe


Fundusz socjalny


Brandowana odzież firmowa

Wymagane umiejętności

ERP
gastronomia
zarządzanie zespołem
Microsoft Office Excel
Microsoft Power BI

Znajomość języków

Polski: C2

Lokalizacja biura

Oferta dodana: 24.10.2025

Dyrektor Zakładu (Przetwórstwo mięsa)

Podsumowanie oferty

Dyrektor Zakładu (Przetwórstwo mięsa)

Handlowa 5, Białystok

Kuchnia Vikinga

Aplikując zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych w celu przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego. Informujemy, że administratorem danych jest WSCHODNI FRONT SP. Z O.O. z siedzibą w Białymstoku, ul. Handlowa 5 (dalej jako "administrator"). ... WięcejThis site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
REKLAMA: RocketJobs poleca