Oferty
Kierownik ds. Dietetyki
HoReCa

Kierownik ds. Dietetyki

7 000 - 12 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
7 000 - 12 000 PLNNetto miesięcznie - B2B
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

analiza

branża gastronomiczna

Opis stanowiska

Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje specjalisty na stanowisko Kierownika ds. Dietetyki. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za koordynowanie działań związanych z planowaniem, wdrażaniem i monitorowaniem diet oraz programów żywieniowych dla naszych klientów.


Lokalizacja: Białystok


Zakres obowiązków:

  • Zarządzanie zespołem dietetyków, monitorowanie ich pracy i wspieranie w realizacji celów
  • Opracowywanie i nadzór nad jadłospisami zgodnymi z zasadami zdrowego żywienia oraz potrzebami klientów
  • Monitorowanie i wprowadzanie zmian w dietach
  • Współpraca z innymi działami w celu zapewnienia kompleksowej opieki żywieniowej
  • Aktualizacja wiedzy na temat najnowszych trendów i badań w dziedzinie dietetyki


Wymagania:

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe z zakresu dietetyki lub pokrewnych dziedzin
  • Doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
  • Umiejętności zarządzania zespołem i doskonałe zdolności komunikacyjne
  • Aktualna wiedza z zakresu dietetyki klinicznej i zdrowego żywienia
  • Zdolność do pracy pod presją czasu oraz samodzielne podejmowanie decyzji
  • Znajomość programów do zarządzania dietami będzie dodatkowym atutem


Oferujemy:

  • Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
  • Pakiet benefitów pracowniczych
  • Możliwości rozwoju zawodowego
  • Możliwość zakwaterowania
7 000 - 12 000 PLN

Brutto miesięcznie - UoP

7 000 - 12 000 PLN

Netto miesięcznie - B2B

Sprawdź podobne oferty pracy

Souschef 3000 EUR netto+, Austria, darmowe zakwaterowanie i wyżywienie, 13-tka i 14-tka

Nowa
4 500 - 4 700 eur
Gastromatch
Montafon
język niemiecki
doświadczenie jako szef kuchni
Nowa

Pomoc kuchenna

Nowa
4 500 - 5 500 pln
Chochla
Gdańsk
gastronomia
branża gastronomiczna
Nowa

Hostessa Restauracji Platter

Nowa
Hotel InterContinental Warszawa
Warszawa
język angielski
gastronomia
praca w grupie
Nowa

Sous Szef

Nowa
Fabryka Norblina
Nowy Dwór Mazowiecki
odpowiedzialność
zaangażowanie
nadzorowanie
Nowa

Obsługa gości oraz barista

Nowa
FoodTown w Fabryce Norblina
Warszawa
kreatywność i pasja
zaangażowanie
Barista
Nowa