Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje Menagera ds. Research & Development Produktów Spożywczych. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna m.in. za analizę i badanie rynku, wprowadzanie nowych rozwiązań spełniając najwyższe standardy jakości, kontakt z dostawcami, optymalizację kosztów surowców.
Lokalizacja: Białystok, z możliwością zakwaterowania
Zakres obowiązków:
- Analiza opinii i feedbacku od klientów oraz pracowników Kuchni Vikinga dotyczących smaków i jakości posiłków, aby móc uwzględnić sugestie w dalszym doskonaleniu produktów
- Monitorowanie trendów rynkowych oraz działań konkurencji, aby lepiej dostosować ofertę do potrzeb klientów i szybko reagować na zmieniające się preferencje
- Współpraca z dostawcami w celu testowania nowych surowców, które mogą poprawić jakość, smak, ekonomiczność dań
- Optymalizacja kosztów surowców – analizowanie i szukanie możliwości obniżenia kosztów, dbając jednocześnie o zachowanie jakości i smaku produktów
- Szkolenie zespołu produkcyjnego – przeprowadzanie sesji szkoleniowych dla zespołu produkcyjnego na temat nowych receptur, aby zapewnić ich właściwą realizację
- Zapewnienie zgodności z regulacjami i normami jakości – dbanie o to, aby nowe receptury spełniały wymagania prawne dotyczące etykietowania, wartości odżywczych i alergenów
- Tworzenie nowych posiłków wraz z recepturami
Wymagania:
- Mile widziane doświadczenie na stanowisku związanym z R&D w branży spożywczej
- Umiejętność analitycznego myślenia oraz kreatywność w tworzeniu nowych rozwiązań
- Podejście biznesowe i zorientowanie na cel
- Umiejętność pracy w zespole oraz doskonałe zdolności komunikacyjne
Oferujemy:
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
- Pakiet benefitów pracowniczych
- Możliwości rozwoju zawodowego i tworzenie ambitnych projektów
- Wsparcie zespołu ekspertów i współpracę z różnymi działami firmy
- Możliwość zakwaterowania