• Oferty
  • Wszystkie ofertyPoznańHoReCaGastronomiaKierownik Lokalu
    Kierownik Lokalu
    HoReCa
    Kura Warzyw

    Kierownik Lokalu

    Poznań
    1 267 - 2 147 USDBrutto miesięcznie - UoP
    Rodzaj pracy
    Pełny etat
    Doświadczenie
    Specjalista/Mid
    Forma zatrudnienia
    UoP
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    manager

    team leader

    skuteczna komunikacja

    komunikatywność

    praca w grupie

    Opis stanowiska

    Rekrutacja zdalna

    Cześć!

    Jesteśmy Kura Warzyw — Gemüse Kebap®. Działamy od 6 lat. Mamy 6 lokali w Poznaniu i w Warszawie. Tworząc autorskie kebaby, robimy rewolucję na tym rynku i pokazujemy, że kebap może być premium. Zostaliśmy wielokrotnie nagrodzeni w rankingach gastronomicznych. Relacje z naszymi Gośćmi są dla nas tak samo ważne jak relacje w zespole. W związku z rozwojem i trwającą ekspansją poszukujemy osoby, która może nam w tym pomóc na stanowisku Kierownika Lokalu.


    Kura Oferuje:

    • wynagrodzenie podstawowe zależne od doświadczenia w przedziale: 5 500-8047zł, do 8470 zł - brutto (uop z premią)
    • elastyczną formę umowy, dostosujemy ją do Twoich preferencji (umowa o pracę, umowa zlecenie, umowa łączona - B2B+UOP),
    • premię za osiągane rezultaty,
    • płatne szkolenie i wsparcie w okresie wdrożenia,
    • możliwość stałego rozwoju kompetencji w różnych obszarach,
    • współpracę z doświadczoną kadrą zarządzającą,
    • samodzielność i elastyczność pracy,
    • system poleceń pracowników.


    Razem z Kurą, rozwiniesz się w następujących obszarach:

    • zarządzanie ok. 8-15 osobowymi zespołami,
    • działania operacyjne,
    • tworzenie i przeprowadzanie szkoleń,
    • realizacja kampanii marketingowych,
    • rozwój kompetencji miękkich,
    • zarządzanie i organizacja czasem,
    • korzystanie z pakietu Microsoft Office oraz POS.


    Kura Oczekuje:

    • min. rocznego doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronomicznym,efektywnego zarządzania finansami lokalu oraz osiągania oczekiwanych
    • wyników finansowych,
    • podejmowania działań, które zapewnią najwyższą jakość doświadczenia
    • gastronomicznego naszym Gościom,
    • samodzielności, zaangażowania i odwagi w sytuacji codziennej oraz kryzysowej,
    • chęci uczenia się i rozwoju oraz wspierania rozwoju pracowników,
    • wysokiej kultury osobistej,
    • pozytywnego podejścia i zdolności interpersonalnych.


    Poznaj Kurę od kuchni:

    • kurawarzyw.pl/kariera
    • youtube.com/watch?v=6-tIWof8fe0


    Poznaj historię ludzi Kury:

    • Adam:
    • facebook.com/kurawarzyw/photos/pb.100068028352110.-2207520000/988911495090353


    Nie jesteśmy korporacją, a grupą pasjonatów skupionych na rozwoju, jakości i fajnej współpracy. Czekamy na Ciebie!


    #DajSięZrekrutować

    1 267 - 2 147 USD

    Umowa o pracę

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Młodszy Kucharz/ Kucharz

    Nowa
    Diety od Brokuła
    Reda
    dobra organizacja pracy
    odpowiedzialność
    Nowa

    Pomoc na zmywaku

    Nowa
    1 014 - 1 521 usd
    Dagmor Sp. z o.o. Restauracja Laguna Marine
    Ustka
    brak
    Nowa

    Kelner / Kelnerka

    Nowa
    887 - 1 775 usd
    DAGMOR sp. z o.o. RESTAURACJA LAGUNA MARINE USTKA
    Ustka
    gościnność
    odpowiedzialność
    Nowa

    Barista - Pracownik Kawiarni

    Nowa
    Costa Coffee
    Zakopane
    komunikatywność
    obsługa klienta
    Nowa

    Obsługa Klienta

    Nowa
    7 - 8 usd
    FitCake Warszawa Bemowo
    Warszawa
    obsługa klienta
    Nowa