Kierownik Restauracji
Nowa
Gastronomia

Kierownik Restauracji

Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

Microsoft Office

Aktualne badania sanepidowskie

Mile widziane

wykształcenie gastronomiczne

Opis stanowiska

Miejsce pracy: ok. 6km od Nysy

Tryb pracy: Pełny etat, pon.–pt., zmiany między 6:00–20:00 (8h dziennie zazwyczaj zmiany poranne)


Szukamy doświadczonego Kierownika, który zadba o sprawne funkcjonowanie lokalu, zespół i zadowolenie gości – czyli pracowników firmy, dla których jesteśmy kulinarnym centrum dnia.


✨ Twoje główne zadania:

  1. Kompleksowe zarządzanie restauracją i jej codziennym funkcjonowaniem
  2. Realizacja założeń budżetowych, nadzór nad kosztami
  3. Odpowiedzialność za rozliczenia finansowe i stany magazynowe
  4. Prowadzenie niezbędnej dokumentacji restauracji
  5. Motywowanie i rozwój zespołu – jesteś liderem, który inspiruje


🧠 Kogo szukamy?

  1. Masz minimum 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu gastronomią
  2. Znasz zagadnienia kosztowe i potrafisz rozliczać, raportować, planować
  3. Świetnie organizujesz czas swój i zespołu
  4. Sprawnie obsługujesz MS Office (w szczególności Excel)
  5. Posiadasz aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne


💡 Dodatkowym atutem będzie:

  1. Wykształcenie gastronomiczne


🎁 Oferujemy:

  1. Stabilne zatrudnienie w międzynarodowej firmie
  2. Możliwość rozwoju zawodowego i udział w szkoleniach wewnętrznych
  3. System premiowy oparty na wynikach
  4. Bezpłatne posiłki pracownicze
  5. Bogaty pakiet benefitów: opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, dofinansowanie do karty sportowej


Dołącz do zespołu, który karmi z pasją i organizuje pracę tak, by każdy dzień był smaczny i dobrze zaplanowany! 🍽️