Menedżer Restauracji
Nowa
Gastronomia

Menedżer Restauracji

5 000 - 7 000 PLN/mies.Brutto miesięcznie - UoP
5 000 - 7 000 PLN/mies.Brutto miesięcznie - UoP
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

Microsoft Office Excel

team leader

dobra organizacja pracy

branża gastronomiczna

zarządzanie zespołem

Opis stanowiska

🌾 Jesteśmy firmą rodzinną, która od ponad 30 lat świadczy usługi kompleksowego zaopatrzenia gospodarstw rolnych. Zatrudniamy ponad 400 osób oraz realizujemy obroty przekraczające miliard złotych rocznie, co czyni nas jedną ze 100 największych firm o polskim kapitale. Zajmujemy czołową pozycję na rynku środków ochrony roślin, nawozów sztucznych, nasion kwalifikowanych, skupu płodów rolnych, maszyn oraz usług finansowych. Patrzymy w przyszłość i nieustannie dążymy do doskonałości. Działamy w sposób uczciwy i transparentny, budujemy długotrwałe relacje, oparte na wzajemnym szacunku i zaufaniu. Opieramy swoją działalność o nowoczesne metody pracy oraz zaawansowane systemy informatyczne. Tworzymy rolnictwo w wersji PRO.


🤓Menedżer Restauracji

📍Praca stacjonarna: Jakubowice


Opis stanowiska:

  • Odpowiedzialność za całościowe zarządzanie działem restauracja, bary, śniadania
  • Odpowiedzialność za organizacje imprez, konferencji w restauracji  
  • Zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych, maksymalizację przychodów
  • Organizacja i zarządzanie pracą podległego personelu
  • Proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań w obszarze swojego działu
  • Budowanie karty win i alkoholi, karty menu sezonowe
  • Aktywny udział w tworzeniu budżetu, analizach kosztowych oraz optymalizacji kosztów
  • Sporządzanie prognoz i statystyk oraz współpraca z działem marketingu celem ustalenia z Dyrektorem hotelu profilu restauracji


Wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku minimum 2 lata
  • Otwartość na nowe wyzwania zawodowe, kreatywność, chęć wprowadzania nowych rozwiązań w życie Hotelu Jakubus
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Doświadczenia w branży gastronomicznej
  • Dobra organizacja czasu pracy, znajomość Excel, znajomość branży
  • Osoba samodzielna, która przejmie odpowiedzialność za zadania


Oferujemy:

  • Pracę w pięknym i prestiżowym obiekcie
  • Możliwość zakwaterowania dla osób zainteresowanych relokacją 
  • Wynagrodzenie w przedziale 5 000 – 7 000 brutto, uzależnione od doświadczenia
  • Pracę w renomowanej i nowoczesnej firmie o stabilnej sytuacji rynkowej
  • Możliwość rozwoju zawodowego i awansu
  • Szkolenia specjalistyczne oraz dostęp do najnowocześniejszej techniki i wiedzy
  • Prywatny pakiet medyczny
  • Przyjazne środowisko pracy, otwartość pracodawcy na pomysły
5 000 - 7 000 PLN/mies.

Brutto miesięcznie - UoP