Szef Kuchni
Nowa
Gastronomia

Szef Kuchni

9 000 - 14 000 PLN/mies.Brutto miesięcznie - UoP
9 000 - 14 000 PLN/mies.Brutto miesięcznie - UoP
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

Microsoft Office Excel

team leader

dobra organizacja pracy

branża gastronomiczna

zarządzanie zespołem

gastronomia

Opis stanowiska

🌾 Jesteśmy firmą rodzinną, która od ponad 30 lat świadczy usługi kompleksowego zaopatrzenia gospodarstw rolnych. Zatrudniamy ponad 400 osób oraz realizujemy obroty przekraczające miliard złotych rocznie, co czyni nas jedną ze 100 największych firm o polskim kapitale. Zajmujemy czołową pozycję na rynku środków ochrony roślin, nawozów sztucznych, nasion kwalifikowanych, skupu płodów rolnych, maszyn oraz usług finansowych. Patrzymy w przyszłość i nieustannie dążymy do doskonałości. Działamy w sposób uczciwy i transparentny, budujemy długotrwałe relacje, oparte na wzajemnym szacunku i zaufaniu. Opieramy swoją działalność o nowoczesne metody pracy oraz zaawansowane systemy informatyczne. Tworzymy rolnictwo w wersji PRO.


🤓Szef Kuchni

📍Praca stacjonarna: Jakubowice


OPIS STANOWISKA:

  • Zastępca Szefa kuchni odpowiada za organizację pracy całego zespołu kuchni: motywujesz i zarządzasz podległym zespołem, planujesz grafik pracy, dbasz o przestrzeganie zasad BHP
  • Odpowiada za jakość serwowanych posiłków: zadbasz o wygląd oraz tworzenie kart menu jak i szkolenia personelu w zakresie menu, zasad przestrzegania HACCP
  • Odpowiada za organizacje stref gastronomicznych podczas zawodów i imprez zorganizowanych, nadzór procesów produkcyjnych i technologicznych
  • Weźmiesz udział w doborze sprzętu gastronomicznego i będziesz odpowiadał/a za stany magazynowe, wyposażenie oraz inwentaryzację i miesięczny food cost – marża wycenianych posiłków według polityki firmy
  • Nawiążesz współpracę z istniejącymi / nowymi dostawcami – będziesz miał/a wpływ na ich wybór oraz możliwość negocjacji warunków współpracy
  • Wspólnie z działem sprzedaży zbudujesz ofertę gastronomiczną dopasowaną do potrzeb naszego klienta
  • Zadbasz o powierzone mienie, ład i porządek w miejscu pracy


KOGO SZUKAMY?

  • Osoby otwartej na nowe wyzwania zawodowe, kreatywnej, chcącej wprowadzać nowe rozwiązania w życie Hotelu Jakubus
  • Kandydata / Kandydatki, która posiada doświadczenie w zarządzaniu zespołem
  • Wymagamy doświadczenia w branży gastronomicznej
  • Docenimy dobrą organizację czasu pracy, znajomość Excel, znajomość branży
  • Zależy nam na osobach samodzielnych, które przejmą odpowiedzialność za zadania


OFERUJEMY:

  • Pracę w pięknym i prestiżowym obiekcie
  • Możliwość awansu na stanowisko Szefa Kuchni
  • Możliwość zakwaterowania dla osób zainteresowanych relokacją
  • Wynagrodzenie w przedziale 9 000 – 14 000 brutto, uzależnione od posiadanego doświadczenia
  • Pracę w renomowanej i nowoczesnej firmie o stabilnej sytuacji rynkowej
  • Możliwość rozwoju zawodowego i awansu
  • Szkolenia specjalistyczne oraz dostęp do najnowocześniejszej techniki i wiedzy
  • Prywatny pakiet medyczny


Przyjazne środowisko pracy, otwartość pracodawcy na pomysły

  • Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
9 000 - 14 000 PLN/mies.

Brutto miesięcznie - UoP