Jako Manager Restauracji staniesz na czele naszego nowego lokalu w Warszawie. Twoim głównym zadaniem będzie kierowanie zespołem oraz osiąganie określonych celów w tym:
- efektywne zarządzanie miejscem pracy,
- ocena wydajności zespołu, w tym motywowanie i nagradzanie pracowników,
- poszukiwanie nowych, kreatywnych rozwiązań💡,
- bliska współpraca z innymi działami firmy.
Kompetencje potrzebne na start:
- minimum roczne doświadczenie na stanowisku kierowniczym,
- wysoki poziom poczucia odpowiedzialności za zespół 🤝
- doświadczenie w pracy opartej na wskaźnikach,
- umiejętność identyfikacji ryzyka i skuteczne radzenie sobie z problemami.
W zamian możesz liczyć na:
- pasivibe, czyli super atmosferę 🤩,
- szkolenia przygotowujące do pracy oraz podnoszące umiejętności,
- premie kwartalne i pakiet bonusów,
- Multisport i opieka medyczna Luxmed,
- jasne i przejrzyste informacje dotyczące wynagrodzenia: na czas szkolenia (3 miesiące) w oparciu o umowę zlecenia: 6000.00 brutto, po tym okresie, umowa o pracę: 6500.00-9000.00 brutto.