Pizzatopia to innowacyjna sieć pizzerii z sektora Fast Casual Dining. Łączy ze sobą wysoką jakość produktu i nieformalną atmosferę. Restauracja, która oferuje zupełnie inne, nowe doświadczenie „wyjścia na pizzę”. Pizzatopia znajduje się na liście 50 Top Artisan World’s Pizza 2023, 2024 oraz otrzymała nagrodę Diamenty Forbesa.
Obecnie posiadamy 7 restauracji własnych w 5 miastach w Polsce i planujemy kolejne otwarcia w najbliższym czasie.
- opracowywanie audytów i wykonywanie ich zapewniając prawidłowy ich przebieg, kontrolę efektywności operacyjnej i zgodności ze wszystkimi obowiązującymi procedurami i zasadami
- ustalanie zakresu audytu wewnętrznego i planu rocznego
- gromadzenie właściwych i istotnych dowodów do audytu, które wspierają przedstawiane wnioski i zalecenia
- analizowanie i przedstawianie wyników audytu, przedstawienie zaleceń, usprawnień i planów działań najchętniej w formie prezentacji
- uczestniczenie w opracowywaniu i wdrażaniu niezawodnych systemów kontroli i narzędzi zarządzania ryzykiem
- bieżąca komunikacja z zespołem wsparcia restauracji
- doświadczenie na stanowisku audytora wewnętrznego co najmniej 1 rok, najchętniej w sieci gastronomicznej / w sieci sklepów
- doświadczenie w zakresie wdrażania audytów wewnętrznych
- umiejętności analityczne: zdolność do sporządzania szczegółowych, rzetelnych raportów i dostrzegania najmniejszych elementów
- doskonała umiejętność organizacji czasu pracy
- umiejętność pracy w dynamicznym i szybko rozwijającym się środowisku
- bezstronność i niezależność i rozsądek w ocenie sytuacji
- odporność na trudne sytuacje, umiejętność radzenia sobie z konfliktami i kryzysami
- biegła znajomość ms office (word, excel, powerpoint)
- gotowość do odbywania cotygodniowych, 4/5-dniowych wyjazdów służbowych
- wynagrodzenie w oparciu o umowę b2b (8 500 - 10 000 netto w zależności od doświadczenia w momencie rekrutacji) z możliwością premii wraz z rozwojem swojego obszaru
- otwarta współpraca bezpośrednio ze wspólnikami spółki i realny wpływ na rozwój firmy poprzez uczestnictwo w kluczowych decyzjach i strategiach biznesowych
- praca w inspirującym zespole profesjonalistów, przy zachowaniu przyjacielskiej atmosfery
- brak szklanego sufitu, zarówno w kwestii rozwoju własnego stanowiska, jak i rozwoju firmy
- udział w dynamicznym rozwoju ekscytującej marki gastronomicznej oraz możliwość pracy przy tworzeniu nowych konceptów gastronomicznych
- narzędzia do wykonania swoich obowiązków
Zapraszamy do procesu rekrutacji!