Head of Product / Szef Produktu
Nowa

Head of Product / Szef Produktu

Warszawa
10 000 - 15 000 PLN/mies.Netto miesięcznie - B2B
10 000 - 15 000 PLN/mies.Brutto miesięcznie - UoP
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
B2B, UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

branża gastronomiczna

analiza

Mile widziane

analiza finansowa

badanie rynku

Opis stanowiska

Jesteśmy jednym z liderów rynku cateringu dietetycznego. Codziennie dostarczamy naszym klientom zdrowe, zbilansowane i smaczne posiłki. Wierzymy, że klucz do sukcesu tkwi w doskonale zaprojektowanym produkcie – zarówno pod względem smakowym, jak i odżywczym. Dlatego szukamy osoby, która pokieruje naszym zespołem odpowiedzialnym za rozwój produktu.

Twoje zadania:

  • Zarządzanie zespołem dietetyków i technologów żywności.
  • Tworzenie i rozwój oferty menu zgodnej z aktualnymi trendami żywieniowymi, preferencjami klientów i polityką foodcost.
  • Regularna ocena i modyfikacja aktualnej oferty w oparciu o dane z badań klientów oraz opinie użytkowników.
  • Analiza rynku i działań konkurencji – śledzenie trendów, benchmarkowanie oferty oraz rekomendowanie zmian.
  • Współpraca z dietetykami i kucharzami w celu opracowywania receptur spełniających konkretne wymagania kaloryczne i odżywcze.
  • Monitorowanie przepisów prawa żywnościowego oraz dostosowywanie oferty do obowiązujących norm i regulacji.
  • Zapewnienie spójności pomiędzy jakością produktu, efektywnością kosztową i oczekiwaniami klientów.
  • Ścisła współpraca z działem produkcji w zakresie wdrażania i utrzymania standardów żywieniowych.
  • Inicjowanie i wdrażanie innowacji produktowych w oparciu o dane, insighty i testy z klientami.

Wymagania:

  • Minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku (np. w cateringu dietetycznym, foodtech, R&D, FMCG).
  • Doświadczenie w pracy z zespołami interdyscyplinarnymi (dietetycy, kucharze, analitycy).
  • Bardzo dobra znajomość aktualnych trendów żywieniowych oraz umiejętność ich zastosowania w praktyce.
  • Wysoka świadomość kosztowa i doświadczenie w pracy w modelu opartym o foodcost.
  • Umiejętność łączenia analityki z kreatywnością (data + smak).
  • Znajomość regulacji prawnych dotyczących żywności i dietetyki oraz znakowania i etykietowania żywności.
  • Zdolności organizacyjne, samodzielność i proaktywność.
  • Mile widziane: wykształcenie kierunkowe (dietetyka, technologia żywności, zarządzanie produktem).

Co oferujemy:

  • Realny wpływ na kształt produktu i strategię firmy.
  • Pracę w zespole, który łączy pasję do zdrowego żywienia z danymi i skalowaniem biznesu.
  • Dużą swobodę działania i możliwość testowania własnych pomysłów.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie 
  • Nieformalne, przyjazne środowisko pracy.
  • Zniżki pracownicze na nasze produkty.
  • Prywatną opiekę medyczną w Enel Med.
  • Dostęp do nowoczesnych narzędzi, danych i raportów rynkowych.


10 000 - 15 000 PLN/mies.

Netto miesięcznie - B2B

10 000 - 15 000 PLN/mies.

Brutto miesięcznie - UoP

Rekomendowane oferty

Kucharz kuchni ciepłej

Nowa
28 - 35 PLN/mies.
ARCHE GRUPA
Janów Podlaski
książeczka sanepidowska
praca w kuchni
odpowiedzialność
Nowa

Kucharz do Hotelu Warsaw Plaza

Nowa
CENTRAL FUND OF IMMOVABLES
Warszawa
praca w zespole
odpowiedzialność
praca w kuchni
Nowa

Pracownik restauracji KFC

Nowa
AmRest
Radom
branża gastronomiczna
książeczka sanepidowska
gastronomia
Nowa

Przedstawiciel ds. ekspansji

Nowa
12 000 - 15 000 PLN/mies.
WSCHODNI FRONT SP. Z O.O.
Warszawa
, Praca zdalna
Zdalnie
dokumentacja techniczna
analiza rynku
prawo jazdy kat. B
Nowa

Sprzedawczymi/Sprzedawca

Nowa
4 960 - 5 500 PLN/mies.
Chochla
Gdańsk
obsługa klienta
Nowa