Opis oferty
Szukasz legalnego zatrudnienia i terminowej wypłaty?
Dowiedz się, dlaczego warto współpracować z Rekeep Polska - najsilniej rozwijająca się firmą w zakresie usług dla placówek medycznych w Polsce.
Jesteśmy Liderem usług wsparcia z 25-letnią tradycją. Zatrudniamy 10 tysięcy pracowników w Polsce, cenimy stabilność i różnorodność, rozwój i dobre relacje w zespole
Obecnie poszukujemy osób chętnych do pracy w Białymstoku na stanowisku: Szef Zmiany.
Godziny pracy: 05:30-13:00/10:30-18:00 poniedziałek-niedziela (system zmianowy)
Miejsce pracy: Białystok - ul. Waszyngtona 17
Czego możesz oczekiwać od nas:
-
Pracujemy w stałych godzinach, a czas po pracy jest tylko dla Ciebie.
-
Potrzebujesz zarobić więcej? Możesz zdecydować, czy chcesz pracować w nadgodzinach.
-
Wynagrodzenie jest zawsze na czas, więc to już nie będzie Twoim zmartwieniem.
-
Legalne zatrudnienie jest dla Ciebie bezdyskusyjne - nie zatrudniamy na czarno.
-
Zadania na stanowisku są dostosowane do Twoich umiejętności.
-
Chcesz się rozwijać? Możesz zdobywać nowe umiejętności i doświadczenie.
-
Stabilizacja ma dla Ciebie znaczenie – super, bo liczymy na długotrwałą współpracę.
-
Lubisz odpoczywać? Zaplanuj w ciągu roku urlop w terminie, który Ci pasuje !
-
Szkoda Ci czasu na gotowanie? U nas zjesz ciepły posiłek, a nawet dwa!
Czego oczekujemy od Ciebie:
- Nastawienia na długą, a najlepiej stałą współpracę
-
Aktualnej książeczki do celów sanitarno-epidemiologicznych.
-
Dokładność i samodzielność, ponieważ działamy w sektorze medycznym i gastronomicznym.
- Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
A najlepsze w tym jest to, że jesteśmy naprawdę przyjazną i relacyjną firmą :)
- organizowanie pracy kuchni i stołówki
- opracowywanie harmonogramu pracy
- nadzór nad przyjmowaniem artykułów żywnościowych z magazynu
- uczestnictwo w planowaniu jadłospisów
- ocena gotowych potraw i kontrola ich gramatury
- nadzór nad technologią sporządzania diet
- dbanie o estetykę potraw
- nadzór nad pobieraniem próbek przez SANEPID
- nadzór nad wydawaniem posiłków na oddziały
- nadzór nad stanem czystości kuchni
- zgłaszanie awarii do kierownika
- zaopatrywanie kuchni w środki czystości, a pracowników w odzież ochronną
- zgłaszanie kierownikowi wniosków ws. produktów
- nadzór nad personelem kuchni