Oferty
Food Safety Manager
Nowa
HoReCa

Food Safety Manager

Warszawa
2 183 - 2 425 USDNetto miesięcznie - B2B
1 733 - 1 940 USDBrutto miesięcznie - UoP
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca hybrydowa

Wymagane umiejętności

skuteczna komunikacja

analiza

dobra organizacja pracy

łatwość nawiązywania kontaktów

Opis stanowiska

Obecnie poszukujemy doświadczonego i zaangażowanego profesjonalisty na stanowisko Food Safety Managera. Jeśli posiadasz solidne doświadczenie w obszarze bezpieczeństwa żywności, cenisz sobie dbałość o szczegóły i chcesz dołączyć do zespołu, który codziennie tworzy zdrowe i smaczne doświadczenia kulinarne, ta oferta jest dla Ciebie!

  • Miejsce pracy: Warszawa, Aleje Jerozolimskie 179
  • Praca hybrydowa oraz mobilna – możliwość pracy zdalnej, praca mobilna – 60% biuro, 20% kuchnia centralna, 20% restauracje
  • Wynagrodzenie: 10 000 brutto – umowa o pracę lub 10 000 netto + VAT (kontrakt B2B)
  • Wymiar pracy: Pełen etat


Twój zakres obowiązków:

  • Definiowanie i dokumentowanie standardów operacyjnych i bezpieczeństwa żywności zgodnych z wymaganiami prawnymi, technologicznymi oraz najlepszymi praktykami (w tym BDO)
  • Monitorowanie i audytowanie procesów oraz produktów w celu zapewnienia zgodności ze standardami i regulacjami.
  • Współpraca z działami takimi jak produkcja, badania i rozwój, sprzedaż oraz obsługa klienta w celu zapewnienia zgodności procesów i produktów.
  • Przeprowadzanie regularnych ocen i audytów wewnętrznych (m.in. w restauracjach, kuchniach i magazynach) oraz sporządzanie raportów dla zarządu i innych zainteresowanych stron.
  • Prowadzenie szkoleń oraz warsztatów dla pracowników dotyczących przestrzegania standardów i procedur. Budowanie świadomości w kwestiach związanych z regulacjami i zgodnością.
  • Koordynowanie przygotowań do audytów i certyfikacji przeprowadzanych przez zewnętrzne organy.
  • Identyfikowanie zagrożeń związanych z niezgodnością oraz opracowywanie planów zarządzania ryzykiem.
  • Współpraca z zespołami odpowiedzialnymi za rozwój produktów, aby zapewnić, że nowe produkty spełniają wymagania już od etapu koncepcji.
  • Kontakty z audytorami oraz śledzenie trendów i zmian w przepisach branżowych.
  • Modyfikowanie wewnętrznych procedur w odpowiedzi na zmieniające się przepisy i wymagania rynkowe oraz udział w sesjach NPD (New Product Development).
  • Prowadzenie i aktualizowanie dokumentacji dotyczącej standardów, procedur i wyników audytów oraz dbanie o ich dostępność i zrozumiałość.
  • Zapewnienie zgodności z wymaganiami sanepidu oraz normami HACCP.


Nasze wymagania:

  • Kilkuletnie doświadczenie w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności, audytach zgodności i znajomość przepisów regulacyjnych.
  • Znajomość regulacji dotyczących bezpieczeństwa żywności, systemu HACCP i standardów jakości.
  • Umiejętności komunikacyjne i zdolności do prowadzenia szkoleń oraz współpracy z różnymi działami.
  • Zdolność analityczna do monitorowania ryzyk i trendów związanych z zgodnością.
  • Umiejętność utrzymywania i aktualizowania szczegółowej dokumentacji.
  • Dobra organizacja pracy, samodzielność w realizowaniu powierzonych zadań, wnikliwości, oraz proaktywność.


To oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
  • Premie roczne w oparciu o realizację celów indywidualnych oraz wyniki finansowe spółki.
  • Zdrowe i dobrze zbilansowane posiłki pracownicze.
  • Telefon i laptop służbowy, również do użytku prywatnego.
  • Dofinansowanie do pakietu medycznego Medicover.
  • Dofinansowanie do karty sportowej Multisport Plus.
  • Możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach.
  • Możliwość rozwoju kwalifikacji zawodowych poprzez udział w szkoleniach oraz kursach.
  • Zniżki pracownicze na firmowe produkty i usługi.

 

Jeśli pasjonujesz się bezpieczeństwem żywności i chcesz rozwijać się w roli wymagającej precyzji i współpracy, zapraszamy do aplikowania!

2 183 - 2 425 USD

Netto miesięcznie - B2B

1 733 - 1 940 USD

Brutto miesięcznie - UoP

Sprawdź podobne oferty pracy

Poprowadź swój biznes | 1MinuteSmacznego Bistro i Sklep | Gdańsk

Nowa
Lagardere Travel Retail
Gdynia
branża FMCG
obsługa kasy fiskalnej
gastronomia
Nowa

Pracownik/Pracowniczka Gastronomii w Restauracji i Bistro IKEA (pełny etat lub 3/4 etatu), IKEA Retail, Kraków

Nowa
IKEA Retail Sp. z o.o.
Kraków
gastronomia
Nowa

Sous Szef

Nowa
Fabryka Norblina
Warszawa
zaangażowanie
nadzorowanie
odpowiedzialność
Nowa

Pracownik restauracji KFC Rondo Sybiraków

Nowa
AmRest
Zabrze
książeczka sanepidowska
branża gastronomiczna
gastronomia
Nowa

Open Kitchen

Nowa
Chocobon w Fabryce Norblina
Warszawa
pozytywne nastawienie
zaangażowanie
kreatywność
Nowa