Oferty
Food Safety Manager
Nowa
HoReCa

Food Safety Manager

Warszawa
9 000 - 10 000 PLNNetto miesięcznie - B2B
7 147 - 8 000 PLNBrutto miesięcznie - UoP
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca hybrydowa

Wymagane umiejętności

skuteczna komunikacja

analiza

dobra organizacja pracy

łatwość nawiązywania kontaktów

Opis stanowiska

Obecnie poszukujemy doświadczonego i zaangażowanego profesjonalisty na stanowisko Food Safety Managera. Jeśli posiadasz solidne doświadczenie w obszarze bezpieczeństwa żywności, cenisz sobie dbałość o szczegóły i chcesz dołączyć do zespołu, który codziennie tworzy zdrowe i smaczne doświadczenia kulinarne, ta oferta jest dla Ciebie!

  • Miejsce pracy: Warszawa, Aleje Jerozolimskie 179
  • Praca hybrydowa oraz mobilna – możliwość pracy zdalnej, praca mobilna – 60% biuro, 20% kuchnia centralna, 20% restauracje
  • Wynagrodzenie: 10 000 brutto – umowa o pracę lub 10 000 netto + VAT (kontrakt B2B)
  • Wymiar pracy: Pełen etat


Twój zakres obowiązków:

  • Definiowanie i dokumentowanie standardów operacyjnych i bezpieczeństwa żywności zgodnych z wymaganiami prawnymi, technologicznymi oraz najlepszymi praktykami (w tym BDO)
  • Monitorowanie i audytowanie procesów oraz produktów w celu zapewnienia zgodności ze standardami i regulacjami.
  • Współpraca z działami takimi jak produkcja, badania i rozwój, sprzedaż oraz obsługa klienta w celu zapewnienia zgodności procesów i produktów.
  • Przeprowadzanie regularnych ocen i audytów wewnętrznych (m.in. w restauracjach, kuchniach i magazynach) oraz sporządzanie raportów dla zarządu i innych zainteresowanych stron.
  • Prowadzenie szkoleń oraz warsztatów dla pracowników dotyczących przestrzegania standardów i procedur. Budowanie świadomości w kwestiach związanych z regulacjami i zgodnością.
  • Koordynowanie przygotowań do audytów i certyfikacji przeprowadzanych przez zewnętrzne organy.
  • Identyfikowanie zagrożeń związanych z niezgodnością oraz opracowywanie planów zarządzania ryzykiem.
  • Współpraca z zespołami odpowiedzialnymi za rozwój produktów, aby zapewnić, że nowe produkty spełniają wymagania już od etapu koncepcji.
  • Kontakty z audytorami oraz śledzenie trendów i zmian w przepisach branżowych.
  • Modyfikowanie wewnętrznych procedur w odpowiedzi na zmieniające się przepisy i wymagania rynkowe oraz udział w sesjach NPD (New Product Development).
  • Prowadzenie i aktualizowanie dokumentacji dotyczącej standardów, procedur i wyników audytów oraz dbanie o ich dostępność i zrozumiałość.
  • Zapewnienie zgodności z wymaganiami sanepidu oraz normami HACCP.


Nasze wymagania:

  • Kilkuletnie doświadczenie w zarządzaniu bezpieczeństwem żywności, audytach zgodności i znajomość przepisów regulacyjnych.
  • Znajomość regulacji dotyczących bezpieczeństwa żywności, systemu HACCP i standardów jakości.
  • Umiejętności komunikacyjne i zdolności do prowadzenia szkoleń oraz współpracy z różnymi działami.
  • Zdolność analityczna do monitorowania ryzyk i trendów związanych z zgodnością.
  • Umiejętność utrzymywania i aktualizowania szczegółowej dokumentacji.
  • Dobra organizacja pracy, samodzielność w realizowaniu powierzonych zadań, wnikliwości, oraz proaktywność.


To oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku.
  • Premie roczne w oparciu o realizację celów indywidualnych oraz wyniki finansowe spółki.
  • Zdrowe i dobrze zbilansowane posiłki pracownicze.
  • Telefon i laptop służbowy, również do użytku prywatnego.
  • Dofinansowanie do pakietu medycznego Medicover.
  • Dofinansowanie do karty sportowej Multisport Plus.
  • Możliwość ubezpieczenia na życie na preferencyjnych warunkach.
  • Możliwość rozwoju kwalifikacji zawodowych poprzez udział w szkoleniach oraz kursach.
  • Zniżki pracownicze na firmowe produkty i usługi.

 

Jeśli pasjonujesz się bezpieczeństwem żywności i chcesz rozwijać się w roli wymagającej precyzji i współpracy, zapraszamy do aplikowania!

9 000 - 10 000 PLN

B2B

7 147 - 8 000 PLN

Umowa o pracę

Sprawdź podobne oferty pracy

Open Kitchen

Nowa
Chocobon w Fabryce Norblina
Warszawa
zaangażowanie
kreatywność
pozytywne nastawienie
Nowa

KELNER, BARMAN multitap restauracja Gliwice

Nowa
4 300 pln
DCbiz Daniel Ciszczonik
Gliwice
obsługa gości
praca z ludźmi
Nowa

Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta

Nowa
Cukiernia Pawlova
Luboń
obsługa klienta
customer service
Nowa

Szef Cukierni - Fabryka Norblina

Nowa
Chocobon
Warszawa
zaangażowanie
odpowiedzialność
kreatywność i pasja
Nowa

Product Implemenation Specialist

Nowa
ALTEN Polska
Janów Podlaski
branża FMCG
branża spożywcza
Nowa