Obowiązki:
- Przygotowywanie dań wystawianych na śnaidania zgodnie z naszymi standardami jakości i prezentacji
- Postępowanie zgodnie z przepisami i wytycznymi przełożonych
- Utrzymywanie czystości w swoim miejscu pracy, przestrzegając standardów bezpieczeństwa żywności i warunków sanitarnych
Wymagania:
- Doświadczenie jako kucharz w restauracji lub hotelu
- Pasja do gotowania
- Umiejętności pracy zespołowej i komunikacji
- Umiejętność wydajnej pracy pod presją czasu
Oferujemy:
- zatrudnienie w oparciu o umowę zlecenie (możliwość podjęcia u nas pracy w celu dorobienia- nie wymagamy dyspozycyjności na cały etat)
- dodatek do wynagrodzenia z opłaty serwisowej
- urozmaicone posiłki w restauracji pracowniczej
- pakiet rekreacyjno- sportowy Multisport na atrakcyjnych warunkach
- imprezy okolicznościowe
- unifromy i ich czyszczenie w pralni hotelowej
Jeśli jesteś gotowy/a, aby przenieść swoją karierę kulinarną na wyższy poziom i stać się częścią wysokiejklasy zespołu hotelarskiego, czekamy na Twoją wiadomość! Prześlij swoje CV!