Obsługa instalacji technologicznej procesów zacierania, fermentacji i destylacji
Zgłaszanie modyfikacji pod kątem optymalizacji procesu
Kontrola jakości produktu (kontrola jakości drożdży)
Bieżąca konserwacja urządzeń i usuwanie drobnych usterek
Przestrzeganie wymogów BHP, procedur i standardów obowiązujących w fabryce
Utrzymanie higieny na stanowisku pracy
Identyfikowanie i zgłaszanie do przełożonego problemów podczas produkcji
Przyjęcie surowców do produkcji i wydania zewnętrze produktów ubocznych
Przygotowanie raportów zmianowych (Excel)
Nasze wymagania
Doświadczenie w pracy w środowisku produkcyjnym przy obsłudze maszyn produkcyjnych
Gotowość do pracy w systemie 4 brygad
Umiejętność obsługi komputera
Dokładność i sumienność
Umiejętność pracy w zespole
Dobra organizacja pracy własnej
Aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych
Mile widziane
Uprawnienia do obsługi wózków widłowych (UDT)
Wykształcenie techniczne preferowane kierunki chemia lub produkcja spożywcza
To oferujemy
Atrakcyjny pakiet świadczeń socjalnych (karta sportowa, karta medyczna, dofinansowania i inne), a także spotkania firmowe, integracje sportowe, konkursy z nagrodami
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej o najwyższych standardach bezpieczeństwa pracy
Możliwość rozwoju, podnoszenia kwalifikacji, szkoleń
Pracę w zgranym zespole ludzi zorientowanych na sukces
Profesjonalny proces adaptacyjny nowych Pracowników