Opis stanowiska:
· kontrola jakościowa produktów;
· kontrola procesu produkcyjnego;
· kontrola produkcji pod kątem wymagań w zakresie higieniczno-sanitarnym;
· współpraca z nadzorem produkcji w zakresie poprawy warunków produkcyjnych, jakości wyrobu i podejmowanych działań korygujących w przypadku stwierdzenia niezgodności;
· prowadzenie szkoleń wewnętrznych;
· prowadzenie dokumentacji systemowej;
Wymagania:
· wykształcenie wyższe lub średnie – mile widziane kierunki: technologia żywności, żywienie człowieka lub kierunki pokrewne;
· znajomość wymagań dot. produkcji i znakowania wyrobów pochodzenia zwierzęcego;
· znajomość systemu HACCP/GMP/GHP w produkcji;
· doświadczenie w branży spożywczej – mile widziane;
· dobra znajomość obsługi komputera;
· komunikatywność;
· umiejętność pracy w zespole;
· dyspozycyjność:
praca w systemie III zmianowym (21:00-05:00; 05:00-13:00; 13:00-21:00)
Naszym kandydatom oferujemy:
zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę;
atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy
wsparcie ze strony doświadczonych pracowników i przełożonych;
benefity pracownicze
szkolenia i rozwój;
wyposażenie w niezbędne narzędzia pracy;
ciekawą i pełną wyzwań pracę
Rekomendowane oferty