Restauracja typu "Open Kitchen" - Kuchnia Marche w centrum Gdańska szuka ambitnej osoby na stanowisko Managera Restauracji.
Jeśli jesteś zaangażowany i otwarty na nowe doświadczenia, szukasz miejsca, w którym pracuje się dynamicznie i elastycznie - dołącz do nas !
Zadania:
-
Codzienne, efektywne zarządzanie restauracją,
-
Szkolenie, rekrutowanie, motywowanie oraz nadzorowanie zespołu pracowników, dbając o wysoką jakość pracy i dobrą współpracę,
-
Prowadzenie administracji biurowej lokalu w tym układanie grafików, wdrażanie procedur, współpraca z działem kadr, prowadzenie raportu kasowego i dokumentacji księgowej,
-
Zapewnienie przestrzegania najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa żywności,
-
Zarządzanie produktami, w tym odbiór dostaw i przeprowadzanie inwentaryzacji,
-
Wspieranie zespołu kulinarnego w pracy, w razie nieobecności pracownika (po odbyciu szkolenia)
Wymagania:
-
Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w branży gastronomicznej,
-
Umiejętność zarządzania zespołem,
-
Zdolności komunikacyjne i umiejętność budowania pozytywnych relacji z gośćmi i personelem,
-
Orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych ("Książeczka sanepid"),
-
Pracowitość i Uczciwość,
-
Chęć rozwoju osobistego oraz zaangażowanie.
Oferujemy:
Od prawie 30 lat z miłością gotujemy dania kuchni polskiej i azjatyckiej – dołącz do zespołu, który pielęgnuje smak tradycji i daje stabilne miejsce do pracy,
-
Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji rynkowej, zarządzającej różnymi markami restauracji,
-
Współpracę w ramach umowy o pracę lub kontraktu B2B,
-
Konkurencyjne wynagrodzenie adekwatne do Twojego doświadczenia i zaangażowania,
-
Zniżkę w wysokości 50% w całej sieci restauracji,
-
Szerokie możliwości rozwoju. Każdego roku otwieramy nowe restauracje i nowe stanowiska w całej Polsce!