Kuchnia Vikinga, Lider cateringu dietetycznego poszukuje Kierownika cukierni. Szukamy doświadczonej i odpowiedzialnej osoby, gotowej do zarządzania zespołem i realizacji zamówień cukierni produkcyjnej, na skalę przemysłową.
Lokalizacja: Białystok
Zakres obowiązków:
- Zarządzanie zespołem cukierniczym – organizacja pracy, motywowanie i nadzorowanie pracowników
- Planowanie i kontrola produkcji wyrobów cukierniczych zgodnie ze standardami firmy
- Kreatywność i umiejętność tworzenia własnych przepisów oraz receptur uwzględniając potrzeby dietetyczne
- Planowanie i koordynacja procesu produkcji: opracowywanie harmonogramów produkcji, zapewnienie, że zamówienia są realizowane zgodnie z terminami
- Monitorowanie i kontrola jakości produktów podczas procesu
- Współpraca z działem dietetycznym
- Utrzymanie wysokich standardów jakości zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi
Wymagania:
- Minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na tożsamym stanowisku
- Wykształcenie kierunkowe będzie dodatkowym atutem
- Umiejętność zarządzania zespołem i organizacji pracy
- Znajomość zasad HACCP i dobrej praktyki produkcyjnej
- Gotowość do podjęcia pracy na podstawie wcześniej ustalonego grafiku w systemie zmianowym
- Elastyczność i umiejętność dostosowywania się do zmieniających się warunków pracy i potrzeb klientów
- Komunikatywność, kreatywność umiejętność pracy w zespole
- Bardzo dobra organizacja pracy
- Wymagana książeczka do celów sanitarno – epidemiologicznych
Oferujemy:
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
- Pakiet benefitów pracowniczych
- Możliwość rozwoju zawodowego
- Możliwość zakwaterowania