Kuchnia Vikinga – Lider w branży cateringów dietetycznych, poszukuje osób które będą odpowiedzialne za zapewnienie najwyższej jakości procesów produkcyjnych oraz dbanie o zgodność z obowiązującymi normami, w celu utrzymania wysokich standardów naszych usług.
Miejsce pracy: Białystok
Zakres obowiązków:
- Kontrola jakości surowców, półproduktów oraz wyrobów gotowych na każdym etapie produkcji.
- Ocena jakości sensorycznej wyrobów gotowych oraz ich dopuszczenie do dystrybucji.
- Kontrolowanie zgodności procesów produkcyjnych z założeniami, recepturami i normami.
- Weryfikowanie poprawności etykietowania półproduktów i produktów gotowych.
- Kontrola obszaru pakowania wyrobów gotowych zgodnie z założeniami i normami.
- Obecność na obszarach produkcyjnych w celu nadzoru jakości.
- Dokumentowanie wyników kontroli jakości i działań podejmowanych w ramach procesu.
- Weryfikowanie niezgodności i podejmowanie działań korygujących oraz zapobiegawczych.
- Kontrola dobrych praktyk produkcyjnych i higienicznych na obszarach produkcyjnych.
- Praca w systemie 3-zmianowym.
Wymagania:
- Wykształcenie średnie lub wyższe.
- Znajomość wymagań GHP/GMP/HACCP.
- Dobrze rozwinięte zmysły pod kątem sensorycznym.
- Komunikatywność oraz umiejętność pracy zarówno indywidualnej, jak i w zespole.
- Samodyscyplina i dobra organizacja pracy.
- Dyspozycyjność oraz zaangażowanie.
- Wykształcenie z zakresu Technologii Żywności/Technologii Gastronomicznej lub pokrewne będzie dodatkowym atutem.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, adekwatne do doświadczenia i umiejętności.
- Możliwość rozwoju kompetencji zawodowych.
- Możliwość wpływu na kluczowe procesy operacyjne.
- Niezbędne narzędzia do pracy.
- Pakiet benefitów pracowniczych (m.in. dofinansowanie do karty Medicover Sport, ubezpieczenie PZU, rabat na catering Kuchnia Vikinga).