W związku z dynamicznym rozwojem Kuchnia Vikinga, czołowy dostawca cateringu dietetycznego,
poszukuje Młodszego technologa żywności Convenience Food.
Szukamy osoby doświadczonej, która jest gotowa do współpracy z naszym zespołem!
Miejsce pracy: Białystok
Obowiązki:
- Opracowywanie dokumentacji technologicznej (receptury, specyfikacje, karty produktu);
- Nadzór nad recepturami produkcyjnymi;
- Nadzór nad wdrażaniem nowych produktów;
- Przeprowadzanie testów produkcyjnych;
- Analiza błędów procesu produkcyjnego;
- Optymalizacja wydajności procesów produkcyjnych;
- Analiza rynku Cateringu Dietetycznego;
- Optymalizacja menu pod kątem urozmaicenia i jakości sensorycznej;
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe z zakresu Technologii Żywności/ Technologii Gastronomicznej;
- Wiedza z obszaru Technologii Gastronomicznej w różnych gałęziach przemysłu spożywczego;
- Dobrze rozwinięte zmysły pod kątem sensorycznym;
- Umiejętność analizy przyczynowo - skutkowej;
- Komunikatywność, umiejętność pracy indywidualnie oraz w zespole;
- Dyspozycyjność i zaangażowanie;
- Samodyscyplina i dobra organizacja pracy;
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie
- Możliwość wpływu na kluczowe procesy operacyjne
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności
- Pakiet benefitów pracowniczych oraz możliwości rozwoju zawodowego