Kuchnia Vikinga – Lider w branży cateringów dietetycznych, poszukuje osoby na stanowisko Młodszego Technologa Żywności – Convenience Food, która będzie odpowiedzialna za wsparcie w rozwoju i wdrażaniu nowych produktów, optymalizację procesów produkcyjnych oraz zapewnienie wysokiej jakości żywności gotowej, zgodnej z wymaganiami.
Miejsce pracy: Białystok
Zakres obowiązków:
- Opracowywanie dokumentacji technologicznej (receptury, specyfikacje, karty produktu).
- Nadzór nad recepturami produkcyjnymi.
- Nadzór nad wdrażaniem nowych produktów.
- Przeprowadzanie testów produkcyjnych.
- Analiza błędów procesu produkcyjnego.
- Optymalizacja wydajności procesów produkcyjnych.
- Analiza rynku cateringu dietetycznego.
- Optymalizacja menu pod kątem urozmaicenia i jakości sensorycznej.
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe z zakresu Technologii Żywności / Technologii Gastronomicznej.
- Wiedza z obszaru technologii gastronomicznej w różnych gałęziach przemysłu spożywczego.
- Dobrze rozwinięte zmysły pod kątem sensorycznym.
- Umiejętność analizy przyczynowo-skutkowej.
- Komunikatywność, umiejętność pracy zarówno indywidualnie, jak i w zespole.
- Dyspozycyjność i zaangażowanie.
- Samodyscyplina i dobra organizacja pracy.
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie.
- Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do doświadczenia i umiejętności.
- Możliwość wpływu na kluczowe procesy operacyjne.
- Możliwość rozwoju kompetencji zawodowych.
- Niezbędne narzędzia do pracy.
- Pakiet benefitów pracowniczych (m.in. dofinansowanie do karty Medicover Sport, ubezpieczenie PZU, rabat na catering Kuchnia Vikinga).