Miejsce pracy: Reda
Jesteśmy ogólnopolską firmą zajmującą się produkcją cateringu dietetycznego, z siedzibą w Redzie. Działamy na rynku od 2016 roku, a naszą siłą napędową są ludzie zgodnie z zasadą: jesteśmy drużyną i gramy zespołowo.
W związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy powiększamy naszą kadrę kierowniczą. Poszukujemy KIEROWNIKA ZMIANY (2 stanowiska).
Jeżeli jesteś świetnym organizatorem, lubisz dobrze wypracowany rytm pracy i sprawia Ci przyjemność poczucie, że panujesz nad sytuacją, to pasujesz idealnie.
Książeczka sanepidowska, to konieczność. Jeżeli nie posiadasz badań pokierujemy Cię w miejsce gdzie będziesz mógł/mogła je wyrobić.
TWOJE ZADANIA:
- Skrupulatne i sumienne planowanie pracy działu pakowania.
- Łatwość poruszania się, w systemach narzędzi informatycznych (zapewniamy szkolenie wdrożeniowe).
- Bieżący kontakt z działami przedsiębiorstwa.
- Zarządzanie i nadzór nad procesami pakowania, składania żywności.
- Zarządzanie jakością (kontrolowanie i weryfikacja surowca, w tym jego zgodności z przyjętymi normami).
- Raportowanie zapotrzebowania ilościowego artykułów spożywczych oraz opakowań.
- Dbanie o stan techniczny parku maszynowego, zgłaszanie do działu serwisu nieprawidłowości.
- Szczegółowe raportowanie działań.
- Delegowanie zadań pracownikom podległym i ich egzekwowanie.
- Dbanie o porządek na stanowisku i w miejscu pracy.
- Przestrzeganie systemów HACCAP i BHP.
- Praca w oparciu o standardy firmy.
Pomocne kompetencje miękkie:
Cierpliwość pomoże Ci osiągnąć zamierzony cel, charyzma sprawi, że staniesz się liderem, kreatywność, to klucz do rozwiązywania bieżących problemów, sprawiedliwość wzbudzi szacunek, pokora poszerzy horyzont tak, abyś zobaczył więcej.
LICZYMY NA CIEBIE I OCZEKUJEMY:
- Doświadczenia na stanowisku kierowniczym.
- Doświadczenia w zarządzaniu min. kilkunastoosobowym zespołem.
- Mile widziana wiedza, z zakresu technologii żywienia.
- Doświadczenia, w branży spożywczej lub gastronomii.
- Kreatywności.
- Mile widziana znajomość trendów gastronomicznych.
- Znajomości zaleceń oraz norm żywieniowych.
- Dyspozycyjności i gotowość do pracy zmianowej przez 7 dni w tygodniu (2 dni wolne).
- Znajomości standardów HACCP.
- Aktualnej książeczki sanitarno-epidemiologicznej.
- Umiejętności pracy w zespole.
- Umiejętności obsługi komputera (excel oraz dedykowany system wewnętrzny firmy).
- Chęci nauki i rozwoju.
- Zaangażowania i samodzielności w wykonywaniu powierzonych obowiązków.
- Gotowości do podjęcia pracy w środowisku o obniżonej temperaturze.
- Wsłuchiwania się, w polecenia, rady, sugestie przełożonego.
Zdecydowaną większość naszych oczekiwań spełniasz? Nie wahaj się, złóż swoje CV.
Jeżeli masz w sobie ten potencjał my, z pewnością go dostrzeżemy!
MAMY DLA CIEBIE:
Okres adaptacyjny, w którym możesz liczyć na szkolenia wewnętrzne i wsparcie wdrożeniowe.
- Wynagrodzenie 6000-9000 zł netto;
- ciepłe posiłki w godzinach pracy;
- kawa, herbata, woda;
- firmową odzież;
- odzież ochronną;
- terminowe i pewne wynagrodzenie;
- pracę w zgranym zespole;
- stabilne zatrudnienie;
- otwartą ścieżkę kariery;
- Możliwość podnoszenia swoich kwalifikacji i awansu wewnątrz struktur firmy.
Z uwagi na rygor sanitarny, praca w odzieży ochronnej.
Osoby zainteresowane zapraszamy do przesyłania aplikacji.