• Oferty
  • Wszystkie ofertyPoznańHoReCaGastronomiaDyrektor DKJ
    Dyrektor DKJ
    new
    HoReCa
    Kuchnia Vikinga

    Dyrektor DKJ

    Kuchnia Vikinga

    3 051 - 5 085 USDBrutto miesięcznie - UoP
    3 051 - 5 085 USDNetto miesięcznie - B2B
    Rodzaj pracy
    Pełny etat
    Doświadczenie
    Manager/C-level
    Forma zatrudnienia
    UoP, B2B
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    analiza

    branża gastronomiczna

    gastronomia

    Opis stanowiska

    Rekrutacja zdalna

    Opis stanowiska

    Nasza firma, będąca liderem diet branży cateringów dietetycznych, poszukuje doświadczonego Dyrektora Kontroli Jakości, który dołączy do naszego zespołu. Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za nadzór nad jakością naszych produktów, wdrażanie i monitorowanie standardów jakości oraz zapewnienie zgodności procesów produkcyjnych z wymaganiami prawnymi i normami branżowymi.


    Lokalizacja: Białystok, z możliwością zakwaterowania


    Główne obowiązki:

    • Opracowanie i wdrożenie strategii kontroli jakości zgodnej z misją i celami firmy.
    • Zarządzanie zespołem odpowiedzialnym za kontrolę jakości w całym cyklu produkcyjnym.
    • Monitorowanie procesów produkcyjnych pod kątem zgodności z obowiązującymi standardami jakości (HACCP, BRC, ISO) oraz wymogami prawnymi.
    • Współpraca z innymi działami w zakresie wprowadzania usprawnień jakościowych i rozwiązywania problemów produkcyjnych.
    • Przeprowadzanie regularnych audytów jakościowych, analiza wyników i wdrażanie działań korygujących.
    • Tworzenie raportów jakościowych oraz rekomendowanie działań poprawiających jakość produktów.
    • Współpraca z dostawcami w zakresie kontroli jakości surowców.
    • Szkolenie i rozwój zespołu kontroli jakości, dbanie o jego efektywność i zaangażowanie.


    Wymagania:

    • Minimum 5-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kierowniczym w obszarze kontroli jakości, najlepiej w branży spożywczej.
    • Znajomość standardów jakości, norm i wymogów prawnych w branży spożywczej (HACCP, BRC, ISO).
    • Doświadczenie w zarządzaniu zespołem oraz przeprowadzaniu audytów jakościowych.
    • Umiejętność analitycznego myślenia i rozwiązywania problemów.
    • Wysoka odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły.
    • Doskonałe umiejętności komunikacyjne i organizacyjne.
    • Wykształcenie wyższe, preferowane kierunki związane z jakością, technologią żywności lub pokrewne.


    Oferujemy:

    • Atrakcyjne wynagrodzenie oraz mieszkanie służbowe.
    • Stabilne zatrudnienie w dynamicznie rozwijającej się firmie.
    • Możliwość uczestnictwa w strategicznych projektach oraz wdrażania innowacyjnych rozwiązań.
    • Wsparcie ze strony zaangażowanego zespołu i przyjazną atmosferę pracy.
    • Pakiet benefitów oraz możliwości rozwoju zawodowego.


    3 051 - 5 085 USD

    Umowa o pracę

    3 051 - 5 085 USD

    B2B

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Kucharz restauracji pracowniczej

    Kucharz restauracji pracowniczej

    Nowa
    Hotel InterContinental Warszawa
    Warszawa
    odpowiedzialność
    dobra organizacja pracy
    elastyczność
    Nowa
    Zastępca Kierownika Restauracji KFC Kierzno Północ MOP S8

    Zastępca Kierownika Restauracji KFC Kierzno Północ MOP S8

    Nowa
    1 424 - 1 780 usd
    AmRest
    Kierżno
    skuteczna komunikacja
    odpowiedzialność
    praca w grupie
    Nowa
    Kucharz/młodszykucharz

    Kucharz/młodszykucharz

    Nowa
    1 017 - 1 780 usd
    Black Cat Burgers
    Warszawa
    multitasking
    praca w grupie
    pomysłowość
    Nowa
    Kelner / Kelnerka

    Kelner / Kelnerka

    Nowa
    890 - 1 780 usd
    DAGMOR sp. z o.o. RESTAURACJA LAGUNA MARINE USTKA
    Ustka
    gościnność
    odpowiedzialność
    Nowa
    Kucharz / kucharka

    Kucharz / kucharka

    Nowa
    1 017 - 1 780 usd
    DAGMOR sp. z o.o. RESTAURACJA LAGUNA MARINE
    Ustka
    praca w grupie
    odpowiedzialność
    Nowa