• Oferty
  • Wszystkie ofertyWarszawaHoReCaGastronomiaKucharz/młodszykucharz
    Kucharz/młodszykucharz
    Nowa
    HoReCa
    Black Cat Burgers

    Kucharz/młodszykucharz

    Warszawa
    1 014 - 1 774 USDBrutto miesięcznie - UZ
    Rodzaj pracy
    Niepełny etat
    Doświadczenie
    Staż/Junior
    Forma zatrudnienia
    UZ
    Tryb pracy
    Praca z biura

    Wymagane umiejętności

    pomysłowość

    skuteczna komunikacja

    praca w grupie

    multitasking

    odpowiedzialność

    Opis stanowiska

    Szukamy kucharza do dobrze funkcjonującej restauracji Black Cat Burgers.


    Działamy od 4 lat, mamy świetną młodą i ambitną ekipę. Dbamy o dobrą atmosferę! Szanujemy ludzi pracowitych i uczciwych. Bumelantów i leniwych wyłapujemy na starcie :)


    Jeśli lubisz gotować, praca na kuchni to twoja pasja lub niespełnione marzenie to napisz do nas!

    Nie musisz mieć doświadczenia. Wystarczą podstawowe umiejętności kuchenne, dwie ręce, chęci do pracy i otwarta głowa!

    Skupiamy się na burgerach, ale działamy w szeroko rozumianym street foodzie.

    Oprócz restauracji mamy również food trucka- wiec jest co robić!


    Oferujemy:

    • elastyczny grafik
    • możliwość rozwoju
    • możliwość pracy na food trucku
    • parking dla pracowników
    • posiłki pracownicze
    • stabilną pracę w dobrej atmosferze
    1 014 - 1 774 USD

    Umowa zlecenia

    Sprawdź podobne oferty pracy

    Kucharz

    Nowa
    2 028 - 3 043 usd
    Bartosz Nowak PHU Bartosz Nowak
    Rewa
    kreatywność
    Nowa

    Kelner Restauracji DownTown

    Nowa
    Hotel InterContinental Warszawa
    Warszawa
    praca w grupie
    elastyczność
    odpowiedzialność
    Nowa

    Obsługa Klienta

    Nowa
    7 - 8 usd
    Gorąco Polecam
    Warszawa
    pomysłowość
    język angielski
    Nowa

    Pizzerman ds. otwarć lokali

    Nowa
    Da Grasso Sp. z o. o.
    Łódź
    sprzęt gastronomiczny
    przygotowanie pizzy
    elastyczność
    Nowa

    Pomoc kuchenna

    Nowa
    1 141 - 1 394 usd
    Chochla
    Gdańsk
    gastronomia
    branża gastronomiczna
    Nowa