Firma zajmującą się obsługą kantyny pracowniczej na terenie zakładu produkcyjnego Famet S.A. poszukuje osoby w roli MANAGERA obiektu.
OBOWIĄZKI:
- Administracyjne zarządzanie stołówką i odpowiedzialność za jej organizację
- Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów
- Planowanie pracy zespołu, tworzenie grafików, obsługa systemu elektronicznej ewidencji czasu pracy
- Rekrutacje uzupełniające kadrę w razie potrzeby
- Tworzenie nowych menu i propozycji dań we współpracy z Szefem kuchni/Szefem produkcji
- Kontrola stanu magazynowego, zapobieganie stratom
- Współpraca z księgowym oraz działem personalnym
- Rozwiązywanie bieżących problemów
- Wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz
- Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
OCZEKIWANIA:
- Doświadczenie zawodowe jako manager lub kierownik stołówki/restauracji, preferowane doświadczenie w branży zbliżonej do gastronomii zbiorowej
- Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
- Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność, umiejętność rozwiązywania konfliktów w zespole, umiejętność delegowania obowiązków pracowników,
- Umiejętność zarządzania salą oraz personelem
OFERUJEMY:
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
- Samodzielne kierowanie własnym czasem pracy od poniedziałku do piątku
- Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku
- Ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
- Bezpłatne posiłki pracownicze
Na stanowisku menedżerskim trzeba radzić sobie z zadaniami takimi jak: organizowanie, planowanie, podejmowanie decyzji, przewodzenie, motywowanie, rozwiązywanie konfliktów pracowniczych, kontrolowanie, opracowywanie i wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz.