Oferty
Manager kantyny
Nowa
HoReCa

Manager kantyny

Opole
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

planowanie

branża gastronomiczna

zarządzanie

odpowiedzialność

Opis stanowiska

Rekrutacja zdalna
Friendly offer

Firma zajmującą się obsługą kantyny pracowniczej na terenie zakładu produkcyjnego Famet S.A. poszukuje osoby w roli MANAGERA obiektu.


OBOWIĄZKI:

  • Administracyjne zarządzanie stołówką i odpowiedzialność za jej organizację
  • Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów
  • Planowanie pracy zespołu, tworzenie grafików, obsługa systemu elektronicznej ewidencji czasu pracy
  • Rekrutacje uzupełniające kadrę w razie potrzeby
  • Tworzenie nowych menu i propozycji dań we współpracy z Szefem kuchni/Szefem produkcji
  • Kontrola stanu magazynowego, zapobieganie stratom
  • Współpraca z księgowym oraz działem personalnym
  • Rozwiązywanie bieżących problemów
  • Wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz
  • Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności


OCZEKIWANIA:

  • Doświadczenie zawodowe jako manager lub kierownik stołówki/restauracji, preferowane doświadczenie w branży zbliżonej do gastronomii zbiorowej
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność, umiejętność rozwiązywania konfliktów w zespole, umiejętność delegowania obowiązków pracowników,
  • Umiejętność zarządzania salą oraz personelem


OFERUJEMY:

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Samodzielne kierowanie własnym czasem pracy od poniedziałku do piątku
  • Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku
  • Ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
  • Bezpłatne posiłki pracownicze


Na stanowisku menedżerskim trzeba radzić sobie z zadaniami takimi jak: organizowanie, planowanie, podejmowanie decyzji, przewodzenie, motywowanie, rozwiązywanie konfliktów pracowniczych, kontrolowanie, opracowywanie i wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz.

Sprawdź podobne oferty pracy

Hostessa Restauracji Platter

Nowa
Hotel InterContinental Warszawa
Warszawa
język angielski
gastronomia
praca w grupie
Nowa

Cukiernik

Nowa
Fabryka Norblina Chocobon
Warszawa
uczciwość
kreatywność i pasja
cukiernictwo
Nowa

Kierownik Kuchni

Nowa
Antal
Ruda Śląska
branża gastronomiczna
gastronomia
Nowa

Szef Cukierni - Fabryka Norblina

Nowa
Chocobon
Warszawa
zaangażowanie
odpowiedzialność
kreatywność i pasja
Nowa

Barista

Nowa
Green Caffè Nero Sp. z o.o.
Warszawa
obsługa klienta
język polski
gastronomia
Nowa