Specjalista ds. jakości
Zakopiańska 1, Rumia
Diety od Brokuła
Obowiązki:
Kontrola jakości surowców i produktów, monitorowanie parametrów jakościowych
Zlecanie badań surowca i wyrobu gotowego do laboratoriów zewnętrznych
Kontrolowanie higieny produkcji i porządku w pomieszczeniach produkcyjnych i magazynowych
Prowadzenie dokumentacji zw. z systemem jakości
Ocena sensoryczna wyrobów gotowych
Nadzór nad niezgodnościami i postępowaniem z produktem niezgodnym
Dbanie o zapewnienie odpowiednich standardów jakości produktów
Prowadzenie dokumentacji w zakresie procedur i zapisów systemowych
Rozpatrywanie reklamacji Klienta / składanie reklamacji do dostawców
Przygotowywanie i przeprowadzanie szkoleń pracowników
Wymagania:
Wykształcenie Wyższe, o kierunku: Technologia Żywności, Bezpieczeństwo Żywności, Towaroznawstwo lub pokrewne
Doświadczenie praktyczne w branży spożywczej - warunek konieczny
Doświadczenie w firmie produkcyjnej
Znajomość i praktyczna umiejętność stosowania systemów jakości: HACCP, ISO 9001.
Znajomość prawa żywnościowego oraz umiejętność jego praktycznego zastosowania
Doświadczenie w opracowywaniu i wdrażaniu systemów jakości
Umiejętność koordynowania audytów jakościowych (wewnętrznych i zewnętrznych)
Doświadczenie w zarządzaniu reklamacjami i kontakcie z klientem/konsumentem
Doświadczenie w ocenie jakości produktów spożywczych
Biegła obsługa komputera i pakietu MS Office
Umiejętność samodzielnego podejmowania decyzji i dobrej organizacji pracy własnej.
Specjalista ds. jakości
Specjalista ds. jakości
Zakopiańska 1, Rumia
Diety od Brokuła