Oferty
Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną
HoReCa

Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną

Warszawa
4 500 - 5 500 PLNNetto miesięcznie - Dowolna
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
Dowolna
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

uczciwość

zaangażowanie

Opis stanowiska

Friendly offer

Witam, dzień dobry,


Poszukujemy osoby na stanowisko Head Stewarding (Osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną)

Obowiązki:

  • Dbanie o utrzymanie wysokich standardów czystości
  • Współpraca z szefem kuchni

Wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Umiejętność zarządzania zespołem
  • Odpowiedzialność, sumienność i zaangażowanie


Praca w godzinach nocnych od 22:00 do 6:00.


Praca minimum 5 dni w tygodniu, Umowa zlecenie/B2B

Stawka miesięczna i do ustalenia indywidualnego

Miejsce - Fabryka Norblina, żelazna 51/53 Warszawa

Bardzo prosimy o podsyłanie CV :)

4 500 - 5 500 PLN

Netto miesięcznie - Dowolna

Sprawdź podobne oferty pracy

Poprowadź swój biznes | Bafra Kebab | C.H. Era Park Iława

Nowa
Lagardere Travel Retail
Iława
manager
branża FMCG
doświadczenie w gastronomii
Nowa

Barman

Nowa
Restauracja Bibi's Cafe and Bar
Warszawa
kreatywność
odpowiedzialność
zaangażowanie
Nowa

Poprowadź swój biznes | restauracja BEST FLY BAR | Lotnisko Modlin

Nowa
Lagardère Travel Retail
Nowy Dwór Mazowiecki
sprzedaż
obsługa klienta
książeczka sanepidowska
Nowa

Kierownik Kuchni

Nowa
Antal
Ruda Śląska
gastronomia
branża gastronomiczna
Nowa

Kucharz a'la carte

Nowa
42 pln
DoubleTree by Hilton Wrocław
Wrocław
grillowanie
HACCP
książeczka sanepidowska
Nowa