Oferty
Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną
HoReCa

Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną

Warszawa
4 500 - 5 500 PLNNetto miesięcznie - Dowolna
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
Dowolna
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

uczciwość

zaangażowanie

Opis stanowiska

Friendly offer

Witam, dzień dobry,


Poszukujemy osoby na stanowisko Head Stewarding (Osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną)

Obowiązki:

  • Dbanie o utrzymanie wysokich standardów czystości
  • Współpraca z szefem kuchni

Wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku
  • Umiejętność zarządzania zespołem
  • Odpowiedzialność, sumienność i zaangażowanie


Praca w godzinach nocnych od 22:00 do 6:00.


Praca minimum 5 dni w tygodniu, Umowa zlecenie/B2B

Stawka miesięczna i do ustalenia indywidualnego

Miejsce - Fabryka Norblina, żelazna 51/53 Warszawa

Bardzo prosimy o podsyłanie CV :)

4 500 - 5 500 PLN

Netto miesięcznie - Dowolna

Sprawdź podobne oferty pracy

Manager kantyny

Nowa
KMM Gastronomia Sp. z o.o.
Opole
zarządzanie
planowanie
branża gastronomiczna
Nowa

Pomoc kuchenna

Nowa
1 800 - 1 900 eur
GRH Group
Warszawa
zmywanie naczyń
przygotowywanie posiłków
praca na kuchni
Nowa

Product Implemenation Specialist

Nowa
ALTEN Polska
Janów Podlaski
branża FMCG
branża spożywcza
Nowa

Kierownik Zmiany KFC N-Park

Nowa
5 200 - 6 000 pln
AmRest
Wrocław
branża gastronomiczna
Nowa

Kucharz a'la carte

Nowa
42 pln
DoubleTree by Hilton Wrocław
Wrocław
pieczenie
Gotowanie
książeczka sanepidowska
Nowa