Kierownik/Kierowniczka Produkcji – dostawy dla sieci kawiarni Green Caffè Nero
Nowa
Produkcja

Kierownik/Kierowniczka Produkcji – dostawy dla sieci kawiarni Green Caffè Nero

7 000 - 11 000 PLN/mies.Brutto miesięcznie - UoP
7 000 - 11 000 PLN/mies.Brutto miesięcznie - UoP
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

polski C2

Umiejętnośći komunikacyjne

Znajomość przepisów HACCP

ERP

umiejętności organizacyjne

Mile widziane

Znajomość BRC

Opis stanowiska

Poszukujemy zmotywowanej i doświadczonej osoby, która w naszym nowo otwieranym zakładzie poprowadzi zmiany produkcyjne zapewniając najwyższą jakość, ciągłość oraz terminowość dostaw do kawiarni Green Caffè Nero.

Nowo zatrudniona osoba na stanowisko Kierownika/Kierowniczki Produkcji będzie odpowiedzialna za codzienne, sprawne funkcjonowanie produkcji, a w szczególności za zarządzanie zmianą, kontrolę jakości, bezpieczeństwo oraz kierowanie zespołem.


Główne obowiązki:

• Realizacja zadań wynikających z planów produkcji.

• Planowanie i koordynacja pracy zespołu na zmianach produkcyjnych, zarządzanie grafikiem.

• Zapewnienie zgodności z recepturami i procedurami jakościowymi.

• Zarządzanie zasobami surowców i materiałów niezbędnych do produkcji.

• Monitorowanie i zarządzanie procesami produkcyjnymi za pomocą systemów zarządzania jakością.

• Odpowiedzialność za bezpieczeństwo produkowanego jedzenia. Utrzymywanie standardów higieny i bezpieczeństwa pracy.

• Monitorowanie i optymalizacja procesów produkcyjnych w celu utrzymania poziomów kosztów i zapewnienia najwyższej jakości produktów.

• Współpraca z działem jakości, technicznym i logistycznym w celu zapewnienia płynności produkcji.

• Opracowywanie i realizacja planów produkcyjnych oraz raportowanie wyników.

• Wdrażanie nowych receptur i innowacji w produkcji.

• Udział w rekrutacjach i szkoleniach pracowników.


Kwalifikacje i doświadczenie:

• Poszukujemy osoby z pozytywnym nastawieniem, świetnym kontaktem z zespołem, dla której gotowanie i pieczenie to nie tylko praca, ale prawdziwa kulinarna pasja.

• Niezbędne minimum 2 letnie doświadczenie w zarządzaniu produkcją żywności świeżej, najlepiej w piekarnictwie lub cukiernictwie.

• Umiejętności organizacyjne i komunikacyjne, umożliwiające efektywną współpracę z zespołem.

• Kreatywne podejście, nastawione na szukanie rozwiązań.

• Znajomość przepisów dotyczących bezpieczeństwa i higieny żywności, ze szczególnym uwzględnieniem ISO i HACCP. Mile widziana znajomość BRC.

• Znajomość Microsoft Office, systemów ERP i oprogramowania do zarządzania zapasami.

• Gotowość do pracy w systemie zmianowym.


Korzyści:

• Możliwość pracy dla renomowanej marki Green Caffè Nero i aktywnego wkładu w jej rozwój.

• Praca w rozwijającej się firmie, która kładzie nacisk na jakość, efektywność i satysfakcję klienta.

7 000 - 11 000 PLN/mies.

Brutto miesięcznie - UoP