Oferty
Kelner
Nowa
Gastronomia

Kelner

Nantes
6 659 - 7 492 PLNNetto miesięcznie - Dowolna
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
Dowolna
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

język francuski

gastronomia

Opis stanowiska


OFERTA ZLECENIA TYMCZASOWEGO – GRH Polska, nr licencji 16998

📢 PRACA WE FRANCJI – KELNER/KA NA SEZON LETNI! 🇫🇷☀️


Poszukujemy kelnerów do pracy w hotelu lub restauracji we Francji na sezon letni – od marca do października


Kogo szukamy? Szukamy entuzjastycznych osób, które:

  • Mają doświadczenie w pracy jako kelnerzy - warunek konieczny !
  • Posługują się językiem francuskim -mile widziany również angielski
  • Są dostępne do pracy przez cały sezon.


Co oferujemy?

  • Wynagrodzenie w przedziale 1600-1800 euro netto + zapewnione posiłki podczas pracy lub wypłacana dieta 
  • Jedną umowę A1 na cały okres trwania sezonu z pełnym ubezpieczeniem (umowa zlecenie)
  • Komfortowe, bezpłatne zakwaterowanie.
  • Pracę z zapewnionym miejscem noclegowym nie musisz martwić się o transport
  • Pomoc w organizacji dojazdu oraz wsparcie w formalnościach związanych z zatrudnieniem


🌍✨ Pracuj, odkrywaj i ciesz się pięknymi widokami – lato we Francji czeka na Ciebie! 🏞️☀️

 

Wyślij CV przez formularz lub skontaktuj się z nami telefonicznie (w godzinach 8:00 - 16:00)



tutlo_banner_hero

Poćwicz angielski przed rozmową rekrutacyjną

Odbierz 3 bezpłatne lekcje
6 659 - 7 492 PLN

Netto miesięcznie - Dowolna

Rekomendowane oferty

Młodszy Kierownik Zmiany Restauracji Pizza Hut Legionowo

Nowa
AmRest
Legionowo
zarządzanie zespołem
prowadzenie projektów
gastronomia
Nowa

Zastępca Szefa Kuchni

Nowa
PZLPiT "Mazowsze" im. T. Sygietyńskiego
Otrębusy
gastronomia
Nowa

General Manager marki Zachcianki

Nowa
Pastel Sp. z o.o.
Gdańsk
budżetowanie
marketing
analiza finansowa
Nowa

Kucharz do restauracji

Nowa
Muzeum Historii Polski
Warszawa
zaangażowanie
odpowiedzialność
pasja i kreatywność
Nowa

Kucharz-Catering pracowniczy

Nowa
5 380 - 6 050 PLN
Level Work
Bilcza
branża gastronomiczna
Nowa