Do autorskiej resturacji Platter by Karol Okrasa poszukujemy kucharza na stanowisko Chef de partie. Restaurcja zamnkięta w dniach: niedziela i poniedziałek. Menu w restaurcji zmieniane sezonowo
Przygotowywanie dań z menu a’la carte zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób profesjonalny dla gości i współpracowników
Nasze wymagania
Gotowość do pracy w systemie zmianowym
Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dyspozycyjność, samodzielność i dobra organizacja pracy
Odpowiedzialność za powierzone zadania, umiejętność pracy pod presją czasu
Wysoka kultura osobista
Umiejętność pracy zespołowej
Umiejętność dbania o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
Wytrzymałość fizyczną pozwalającą na długotrwałą pracę w pozycji stojącej
Chęć rozwoju, nauki i zdobywania doświadczenia
To oferujemy
Codziennie czysty uniform
Pracę na wysokiej jakości sezonowych produktach
Współtworzenie menu
Nowoczesny sprzęt gastronomniczy
Stała pomoc zespołu stewardingu w utrzymywaniu czystości na kuchni
W pełni dofinansowana opieka medyczna i dofinansowanie zajęć sportowych
Zniżki sieciowe w ponad 100 krajach na całym świecie
Posiłki
Bony świąteczne i prezenty
Parking pracowniczy w atrakycjnej kwocie
Integracje i szkolenia pracownicze
Sprawdź podobne oferty pracy
Recepcjonista
Nowa
1 162 - 1 210usd
The Bonerowski Palace
Kraków
hotelarstwo
recepcjonista
język angielski
Nowa
Specjalista ds. rezerwacji w 5* hotelu z możliwością zakwaterowania
Nowa
Platinum Mountain Hotel&SPA
Szklarska Poręba
j.angielski
umiejętność budowania relacji z klientami
elastyczność
Nowa
Inspektor służby pięter
Nowa
SSC Górskie-Resorty.pl Sp. z o.o. Sp.k.
Świeradów-Zdrój
sumienność
kultura osobista
kierowanie zespołem
Nowa
Job Opportunity in Katowice for Candidates from the Philippines