Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób profesjonalny dla gości i współpracowników
Nasze wymagania
Gotowość do pracy w systemie zmianowym
Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dyspozycyjność, samodzielność i dobra organizacja pracy
Odpowiedzialność za powierzone zadania, umiejętność pracy pod presją czasu
Wysoka kultura osobista
Umiejętność pracy zespołowej
Umiejętność dbania o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
Wytrzymałość fizyczną pozwalającą na długotrwałą pracę w pozycji stojącej
To oferujemy
Codziennie czysty uniform
Pracę na wysokiej jakości sezonowych produktach
Współtworzenie menu
Nowoczesny sprzęt gastronomniczy
Stała pomoc zespołu stewardingu w utrzymywaniu czystości na kuchni
W pełni dofinansowana opieka medyczna i dofinansowanie zajęć sportowych
Zniżki sieciowe w ponad 100 krajach na całym świecie
Posiłki
Bony świąteczne i prezenty
Parking pracowniczy w atrakycjnej kwocie
Integracje i szkolenia pracownicze
Sprawdź podobne oferty pracy
Kierownik Kuchni
Nowa
Antal
Ruda Śląska
branża gastronomiczna
gastronomia
Nowa
Souschef 3000 EUR netto+, Austria, darmowe zakwaterowanie i wyżywienie, 13-tka i 14-tka
Nowa
4 659 - 4 866usd
Gastromatch
Montafon
doświadczenie jako szef kuchni
język niemiecki
Nowa
Barista
Nowa
Green Caffè Nero Sp. z o.o.
Warszawa
gastronomia
obsługa klienta
język polski
Nowa
Poprowadź swój biznes | restauracja BEST FLY BAR | Lotnisko Modlin