Przygotowywanie dań z menu a’la carte i menu bufetowego zgodnie z recepturami i ze standardami mającymi na celu osiągnięcie najwyższego poziomu zadowolenia gości
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych w sposób profesjonalny dla gości i współpracowników
Nasze wymagania
Gotowość do pracy w systemie zmianowym
Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dyspozycyjność, samodzielność i dobra organizacja pracy
Odpowiedzialność za powierzone zadania, umiejętność pracy pod presją czasu
Wysoka kultura osobista
Umiejętność pracy zespołowej
Umiejętność dbania o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych
Wytrzymałość fizyczną pozwalającą na długotrwałą pracę w pozycji stojącej
To oferujemy
Codziennie czysty uniform
Pracę na wysokiej jakości sezonowych produktach
Współtworzenie menu
Nowoczesny sprzęt gastronomniczy
Stała pomoc zespołu stewardingu w utrzymywaniu czystości na kuchni
W pełni dofinansowana opieka medyczna i dofinansowanie zajęć sportowych
Zniżki sieciowe w ponad 100 krajach na całym świecie
Posiłki
Bony świąteczne i prezenty
Parking pracowniczy w atrakycjnej kwocie
Integracje i szkolenia pracownicze
Sprawdź podobne oferty pracy
Job Opportunity in Katowice for Candidates from the Philippines
Nowa
RGV Polska Sp. z o.o.
Katowice
angielski
Nowa
Recepcjonista hotelowy / Recepcjonistka hotelowa
Nowa
PZLPiT "Mazowsze" im. T. Sygietyńskiego
Otrębusy
branża turystyczna
Nowa
Front Office Supervisor
Nowa
Hotel InterContinental Warszawa
Warszawa
praca w grupie
język angielski
odpowiedzialność
Nowa
Zastępca Kierownika działu Rezerwacji z możliwością zakwaterowania