Supervisor kelnerów w Executive Lounge

Gastronomia

Emilii Plater 49, Warszawa

Hotel InterContinental Warszawa

Pełny etat
UZ, UoP
Specjalista / Mid
Praca stacjonarna

Opis stanowiska

Twój zakres obowiązków

  • Utrzymanie zaangażowania w obsłudze gości – motywacja członków zespołu.
  • Budowanie i utrzymywanie długofalowych relacji z ekskluzywnymi gośćmi poprzez najwyższy standard obsługi, indywidualne podejście oraz dbałość o każdy detal, aby zapewnić niezapomniane doświadczenia.
  • Zapewianie czystości loży.
  • Organizacja pracy na zmianie, przydzielanie zadań oraz wsparcie członków zespołu.
  • Pomaganie w opracowywaniu materiałów szkoleniowych – wdrążanie i szkolenie nowych oraz obecnych pracowników według standardów.
  • Bezpośrednia współpraca z pracownikami Kuchni i innymi działam.
  • Rozliczanie finansowe zmian.
  • Zapewnianie szybkiej reakcji na wszelkie wątpliwości gości.
  • Prowadzenie odpraw przed serwisem oraz panelów testingowych.
  • Wsparcie w wdrażaniu nowych standardów.
  • Obecność na szkoleniach kelnerskich.

Nasze wymagania

  • Odpowiednie doświadczenie.
  • Znajomość języka angielskiego.
  • Zachowywanie profesjonalnego wyglądu. Przestrzeganie wszystkich standardów dotyczących ubioru.
  • Zapewnienie gościom najlepszej obsługi, uprzejmości i opieki.

To oferujemy

  • Codziennie czysty uniform
  • Pracę na wysokiej jakości sezonowych produktach
  • Współtworzenie menu
  • Nowoczesny sprzęt gastronomniczy
  • Stała pomoc zespołu stewardingu w utrzymywaniu czystości na kuchni
  • W pełni dofinansowana opieka medyczna i dofinansowanie zajęć sportowych
  • Zniżki sieciowe w ponad 100 krajach na całym świecie
  • Posiłki
  • Bony świąteczne i prezenty
  • Parking pracowniczy w atrakycjnej kwocie
  • Integracje i szkolenia pracownicze

Wymagane umiejętności

gastronomia
kucharz
książeczka sanepidowska
język angielski
zarządzanie zespołem
Oferta dodana: 30.07.2025
Lokalizacja biura