Manager restauracji

Manager restauracji

Gastronomia

ks. bp. Wincentego Tymienieckiego 22/24, Łódź

KMBR GRUPA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

6 000 - 12 000 PLN
Brutto miesięcznie - UoP
Pełny etat
UoP
Manager / C-level
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

branża gastronomiczna
organizacja eventów
zarządzanie zespołem

Opis stanowiska

Szukamy Managera Restauracji, który: 

ma serce do swojej pracy – naprawdę kocha gastronomię i ludzi, z którymi pracuje,

 

rozumie, czym jest świadome podejście do gościa – z uważnością, kulturą i klasą,

 

potrafi budować zespół, który pracuje z zaangażowaniem i dobrą energią,

 

działa odpowiedzialnie, samodzielnie, z inicjatywą – ale nie w oderwaniu od ludzi,

 

ceni jakość, detale, autentyczność – i wie, że to one tworzą doświadczenie, do którego się wraca.


Wymagania:

Min. 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu restauracją lub dużym zespołem w gastronomii

 

Bardzo dobra znajomość języka angielskiego (codzienna komunikacja z gośćmi)

 

Umiejętność pracy z liczbami: koszty, food cost, organizacja grafiku, optymalizacja pracy

 

Praktyczna znajomość HACCP, systemów POS, Excela

 

Wysoka kultura osobista i podejście zgodne z ideą świadomej gastronomii – zarówno w kuchni, jak i w relacjach z gośćmi

 

Co oferujemy:

Pracę w restauracji, która ma charakter, historię i jasno określone wartości

 

Autonomię w działaniu i zaufanie – liczymy na Twoje pomysły i inicjatywę

 

Zespół z ogromnym potencjałem

 

Współpracę z ludźmi, którzy traktują gastronomię jak pasję, a nie tylko zawód

 

Stabilne warunki, atrakcyjne wynagrodzenie i premiowy system oparty o realne wyniki

 

Zniżki, rozwój, szkolenia – ale przede wszystkim poczucie sensu tego, co robisz

 

Browar Księży Młyn to więcej niż restauracja.

Jeśli czujesz, że chcesz tworzyć z nami coś prawdziwego – daj znać. Czekamy na Ciebie.


Oferta dodana: 02.07.2025
Lokalizacja biura
REKLAMA: RocketJobs poleca