Oferty
Zastępca Managera kantyny
HoReCa

Zastępca Managera kantyny

Szczecin
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

planowanie

branża gastronomiczna

zarządzanie

odpowiedzialność

Opis stanowiska

Rekrutacja zdalna
Friendly offer

Firma zajmującą się obsługą kantyny pracowniczej na terenie Kantyny Portowej, poszukuje osoby w roli ZASTĘPCY MANAGERA kantyny.

Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za wsparcie managera, oraz realizację poniższych obowiązków podczas nieobecności managera.


OBOWIĄZKI:

  • Zarządzanie stołówką i odpowiedzialność za jej organizację
  • Utrzymywanie wysokich standardów higieny i bezpieczeństwa żywności
  • Wsparcie managera w zarządzaniu personelem stołówki w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów
  • Wsparcie w tworzeniu nowych menu i propozycji dań we współpracy z Szefem kuchni/Szefem produkcji
  • Planowanie pracy zespołu, tworzenie grafików
  • Kontrola stanu magazynowego oraz zamówień
  • Współpraca z księgowym oraz działem personalnym
  • Prowadzenie pojazdu służbowego kat. B - dowóz posiłków /towaru na kantynę w sytuacjach kiedy nie ma Kierowcy na miejscu
  • Rozwiązywanie bieżących problemów
  • Wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie organizacji na zewnątrz


OCZEKIWANIA:

  • Doświadczenie zawodowe jako zastępca/manager lub kierownik stołówki/restauracji, preferowane doświadczenie w branży zbliżonej do gastronomii zbiorowej
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Prawo jazdy kat. B
  • Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki
  • Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność
  • Umiejętność zarządzania salą, personelem oraz czasem pracy zespołu i własnym


OFERUJEMY:

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.
  • Praca zmianowa od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00-18:00, przyszłościowo możliwe dyżury w weekendy.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Przyuczenie oraz szkolenia niezbędne do pracy na stanowisku
  • Narzędzia niezbędne do wykonywania czynności służbowych
  • Ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
  • Bezpłatne posiłki pracownicze

Sprawdź podobne oferty pracy

Kucharz do restauracji

Nowa
Muzeum Historii Polski
Warszawa
zaangażowanie
pasja i kreatywność
odpowiedzialność
Nowa

Kucharz/Kucharka

Nowa
7 648 - 8 073 pln
GRH Group
Szczecin
gastronomia
weryfikacja smaku dań
przygotowanie dań
Nowa

Kucharz a'la carte

Nowa
42 pln
DoubleTree by Hilton Wrocław
Wrocław
HACCP
Gotowanie
grillowanie
Nowa

Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną

Nowa
4 500 - 5 500 pln
Fabryka Norblina
Warszawa
zaangażowanie
uczciwość
Nowa

Zastępca Szefa Kuchni

Nowa
PZLPiT "Mazowsze" im. T. Sygietyńskiego
Otrębusy
gastronomia
Nowa