Oferty
Zastępca Szefa Kuchni/Produkcji
HoReCa

Zastępca Szefa Kuchni/Produkcji

Szczecin
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Starszy specjalista/Senior
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

planowanie

branża gastronomiczna

zarządzanie

odpowiedzialność

Opis stanowiska

Rekrutacja zdalna
Friendly offer

Firma zajmującą się obsługą kantyny pracowniczej na terenie Kantyny Portowej poszukuje osoby w roli Zastępcy Szefa kuchni.

Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za wsparcie szefa kuchni, oraz realizację poniższych obowiązków podczas nieobecności Szefa kuchni.


OBOWIĄZKI:

  • Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników
  • Zarządzanie zespołem
  • Zarządzanie gospodarką magazynową i przepływem towaru
  • Zarządzanie zamówieniami towaru
  • Utrzymywanie wysokich standardów jakościowych żywności
  • Współpraca z podległymi działami w celu zapewnienia sprawnej obsługi klientów
  • Praca z systemem HACCP, GHP i GMP.
  • Tworzenie nowych receptur i kalkulacji dań.
  • Planowanie grafików pracy w utrzymaniu budżetu godzin.


OCZEKIWANIA:

  • Doświadczenie zawodowe na stanowisku głównego kucharza, szefa kuchni/zastępcy szefa kuchni lub szefa produkcji, preferowane doświadczenie w pracy w kuchni cateringowej lub w restauracjach żywienia zbiorowego zajmujących się cateringiem.
  • Umiejętność robienia kalkulacji
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
  • Dyspozycyjność i zaangażowanie w powierzone obowiązki
  • Doświadczenie z systemem HACCP
  • Umiejętność pracy w zespole i komunikatywność


OFERUJEMY:

  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę
  • Pracę w systemie zmianowym od poniedziałku do piątku w godzinach 6:00 - 18:00, przyszłościowo możliwe dyżury w weekendy.
  • Szkolenia niezbędne do pracy na danym stanowisku
  • Atrakcyjne wynagrodzenie
  • Narzędzia niezbędne do wykonywania czynności służbowych
  • Ubezpieczenie grupowe na preferencyjnych warunkach
  • Bezpłatne posiłki pracownicze

Sprawdź podobne oferty pracy

Kucharz do restauracji

Nowa
Muzeum Historii Polski
Warszawa
pasja i kreatywność
zaangażowanie
odpowiedzialność
Nowa

Shift Manager Galeria Północna Warszawa

Nowa
4 872 - 5 040 pln
Salad Story
Warszawa
manager
sprzedaż
zarządzanie zespołem
Nowa

Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną

Nowa
4 500 - 5 500 pln
Fabryka Norblina
Warszawa
uczciwość
zaangażowanie
Nowa

Kierownik Restauracji North Fish

Nowa
North Food Polska S.A.
Koszalin
zarządzanie sprzedażą
aktualne badania sanitarno - epidemiologiczne
gastronomia
Nowa

Kucharz

Nowa
25 - 35 pln
Num Num Asian Food
Kraków
książeczka sanepidowska
Nowa