ustalanie celów zespołowych i efektywne motywowanie podległych osób do ich osiągania,
kreowanie i wdrażanie działań w celu utrzymania wysokiego poziomu zaangażowania,
budowanie stabilnego zespołu i rozwój pracowników,
zapewnienie jakości w obszarach produkt, klient, utrzymanie restauracji,
współtworzenie budżetu restauracji oraz stała kontrola jego realizacji,
monitoring i analiza trendów rynkowych oraz lokalnej konkurencji,
stały kontakt z klientem – badanie i analiza jego potrzeb,
kreowanie i wdrażanie lokalnych działań promocyjnych na podstawie uzgodnień z Kierownikiem Regionalnym,
zapewnienie terminowych i rzetelnych rozliczeń okresowych.
Nasze wymagania
co najmniej 2 – letnie doświadczenie w zespole managerskim restauracji,
umiejętność budowania zespołu i efektywnego zarządzania ludźmi,
podstawy księgowości oraz prawa pracy,
dobra znajomość obsługi komputera (MS Office),
umiejętność logicznego i analitycznego myślenia,
zdolności interpersonalne,
dążenie do realizacji celów,
entuzjazm i pozytywne nastawienia.
To oferujemy
jesteśmy organizacją z polskim kapitałem działającej na rynku kilkanaście lat,
ciągle zmieniamy się, aby nasi pracownicy czuli się u nas komfortowo – możesz liczyć m.in. na profesjonalne wdrożenie, które przygotuje Cię do pełnienia roli Kierownika Restauracji w North Fish, systemy i raporty, które pomogą Ci w sprawnym zarządzaniu restauracją oraz partnerską współpracę z działami z Biura w Kielcach,
będziesz miał/a okazję uczestniczyć w rozwoju sieci, która potrafi robić świetną rybę w przyjaznej atmosferze,
zapewnimy Ci dużą autonomię,
możesz liczyć na stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę oraz premię uzależnioną od wyników restauracji,
będziesz mógł/ mogła korzystać z naszych produktów w korzystnej cenie,
możesz mieć ubezpieczenie na życie oraz pakiet sportowy na preferencyjnych warunkach,
możesz być częścią zespołu, w którym cenimy sobie różnorodność.