Manager Gastronomii
Nowa
Gastronomia

Manager Gastronomii

Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Manager/C-level
Forma zatrudnienia
UoP, B2B
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

gastronomia

książeczka sanepidowska

zarządzanie zespołem

zarządzanie gastronomią

HACCP

Mile widziane

język angielski

Opis stanowiska

Manager Gastronomii

Miejsce pracy: Pałac Rozalin, Restauracja Oficyna, Rozalin k. Warszawy

Rodzaj umowy: umowa o pracę / B2B

Wynagrodzenie: podstawa + system premiowy uzależniony od wyników / uzależnione od kompetencji i doświadczenia


Opis stanowiska:

Pałac Rozalin to renomowany obiekt eventowo-gastronomiczny łączący elegancję, historię i nowoczesną gościnność. Szukamy doświadczonego Managera Gastronomii, który będzie odpowiedzialny za operacyjne zarządzanie całością gastronomii – zarówno w ramach Restauracji Oficyna, jak i dużych wydarzeń organizowanych na terenie Pałacu.


Główne zakresy obowiązków:

  • Kontrola kosztów, stanów magazynowych, zamówień i kosztów operacyjnych
  • Współpraca z dostawcami / zamówienia / optymalizacja kosztów poprzez budowanie relacji i negocjowanie kontaktów
  • Raportowanie wyników i współpraca z właścicielami oraz zespołem sprzedaży


Wymagania:

  • Minimum 3 lata doświadczenia w zarządzaniu gastronomią w restauracji lub hotelu/eventach
  • Umiejętność organizacji pracy zespołu i delegowania zadań
  • Silne zdolności komunikacyjne, odporność na stres i samodzielność w działaniu
  • Orientacja na jakość obsługi, detale i zadowolenie gości
  • Praktyczna znajomość standardów HACCP
  • Mile widziane doświadczenie w zarządzaniu gastronomią eventową i znajomość języka angielskiego


Oferujemy:

  • Pracę w prestiżowym, wyjątkowym miejscu z ambitnymi planami rozwoju
  • Współpracę z kreatywnym zespołem i szansę na realny wpływ na kształt oferty
  • Atrakcyjne wynagrodzenie i przejrzysty system premiowy
  • Możliwość wdrażania własnych rozwiązań i usprawnień
  • Udział w prestiżowych wydarzeniach oraz budowanie marki gastronomicznej miejsca
  • Stabilność współpracy i możliwość długofalowego rozwoju zawodowego