Oferty
Kierownik produkcji/zastępca kierownika w placówce żywienia zbiorowego
HoReCa

Kierownik produkcji/zastępca kierownika w placówce żywienia zbiorowego

Kraków
Rodzaj pracy
Pełny etat
Doświadczenie
Specjalista/Mid
Forma zatrudnienia
UoP
Tryb pracy
Praca stacjonarna

Wymagane umiejętności

HACCP

dyspozycyjność

książeczka sanepidowska

Opis stanowiska

Friendly offer

Firma Rekeep Polska SA zaprasza osoby chętne do współpracy do aplikowania na stanowisko: Kierownik produkcji/asystent kierownika w placówce żywienia zbiorowego w Krakowie


Godziny pracy: 07:00-15:00, poniedziałek-piątek


Lokalizacja: Kuchnia na ul. Śniadeckich 12A


Oferujemy:

  • Legalne zatrudnienie od pierwszego dnia na podstawie umowy o pracę lub umowy zlecenie.
  • Terminowe wynagrodzenie przelewane na Twoje konto do 10 dnia każdego miesiąca.
  • Możliwość rozpoczęcia kariery w największej firmie cateringowej.
  • Lunch w dniach pracy.
  • Wsparcie ze strony całego zespołu.


Twoje obowiązki:

  • Nadzór nad sprawną organizacją pracy dużego zespołu pracowników.
  • Wsparcie kierownika kuchni w jego codziennych zadaniach.
  • Planowanie, organizacja oraz nadzór nad przebiegiem procesu produkcyjnego w kuchni żywienia zbiorowego.
  • Ocena i degustacja gotowych potraw, kontrola gramatury potraw, dbanie o estetykę potraw, smaku, wagę porcji.
  • Rekrutacja pracowników na kuchnię.
  • Nadzór nad dokumentacją produkcyjną.
  • Odpowiedzialność za bezwzględne przestrzeganie reżimu higieniczno-sanitarnego.
  • Dbanie o zachowanie wydajności pracy oraz terminowej realizacji planu.


Nasze oczekiwania:

  • Doświadczenie w pracy na dużej kuchni.
  • Aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
  • Wykształcenie techniczne min. średnie związane gastronomią.
  • Znajomość procesów produkcji posiłków.
  • Znajomość przepisów sanitarnych HACCP/ISO.
  • Umiejętność pracy pod presją czasową.
  • Dyspozycyjność.


Osoby chętne zapraszamy do wysłania swojego CV. Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami

Sprawdź podobne oferty pracy

Head Stewarding - osoba odpowiedzialna za przestrzeń kuchenną

Nowa
4 500 - 5 500 pln
Fabryka Norblina
Warszawa
zaangażowanie
uczciwość
Nowa

Poprowadź swój biznes | Bafra Kebab | M Park Łochów

Nowa
Lagardere Travel Retail
Łochów
obsługa klienta
branża FMCG
manager
Nowa

Pracownik kuchni w Przyganiał Kocioł Wokowi

Nowa
4 500 - 5 000 pln
PKW Dymowski Stylski Sp. J.
Gdańsk
branża gastronomiczna
Nowa

Kucharz - Niemcy, znakomita restauracja, pensja 3000 EUR brutto+, darmowe wyżywienie i zakwaterowanie

Nowa
12 781 - 13 633 pln
Gastromatch
Bubenreuth
język niemiecki
Nowa

Kucharz do restauracji

Nowa
Muzeum Historii Polski
Warszawa
odpowiedzialność
zaangażowanie
pasja i kreatywność
Nowa